Kadir Doğulu merak edilen o soruları cevapladı!

'Fatih Harbiye' dizisi ve 'Star Işığı X Factor'de izlediğimiz Kadir Doğulu, halinden memnun...

resim yok
17 Şubat 2014 - 11:47
Röportaj

'Fatih Harbiye' dizisi ve 'Star Işığı X Factor'de izlediğimiz Kadir Doğulu, halinden memnun: ''Benim için yorucu, yoğun bir dönem ama şikayetçi değilim. İstenmek ve talep görmek çok keyifli bir durum...''

'Fatih Harbiye'de Macit karakterini canlandıran Kadir Doğulu, aynı anda yeni programı ve reklam çalışmalarıyla da ekranda boy gösteriyor. Oyuncu, ''İstenmek, talep görmek bu işi yapan insanlar için en çok keyif alınan durumdur'' diyor.

Kariyerinde hızla ilerleyen Doğulu'yla yeni projesini, 'Pis Yedili'den neden ayrıldığını ve rol arkadaşı Neslihan Atagül'ü konuştuk.

'Star Işığı X Factor'le ilk sunuculuk deneyiminizi yaşıyorsunuz...

İlk oldu evet ama daha önce birçok kez program sunmak için teklif almıştım. Eleyip, buna karar verdik. Bildiğim, yıllar öncesinden takip ettiğim bir yarışmaydı. Fatih Aksoy'la görüşmeye gittim, bire bir aynı kalitede, aynı duruşta yapıldığını görünce kabul ettim.

Çekimler nasıl geçiyor sizin için?

Sahneye ilk çıktığım zaman çok çekindim ama o gerginliği birkaç saniyede üzerimden attım.

Jüride Ömer Karacan, Emre Aydın, Ziynet Sali ve Armağan Çağlayan var. Tanışıyor muydunuz?

Ziynet'le daha önceden tanışıyorduk. Armağan'la da tanışmıştık. Ömer Bey ve Emre'yi bu yarışmayla tanıdım ama çabuk kaynaştık. Bence dördü de birbirinden renkli, birbirinden tecrübeli insanlar. Ömer Karacan, ilgiyle takip ettiğim biriydi. Ziynet Sali, çok yetenekli, enerjisi çok güzel, çok da çalışkan bir kadın.

 

ARMAĞAN ÇOK DOĞRUCU

Emre Aydın ve Armağan Çağlayan için neler söyleyeceksiniz?

Emre Aydın gençlerin çok sevdiği, her yaptığı şarkı hit olan bir adam. Armağan Çağlayan'ı zaten jüri üyeliği konusunda tanımayan yok. Bence bu işi en iyi yapan insanlardan ve ilk yapanlardan biri. Ayrıca çok doğru tespitlerde bulunuyor. Genel olarak jüri üyelerimiz çok başarılı. X Factor'ü diğer yarışmalardan ayıran şey, biraz da star ışığı araması. Sadece sesinizin güzel olması yeterli olmuyor. İşte, o anlarda jüri üyelerimizin zorladıklarını görüyorum. Ziynet özellikle fazla duygusal. Armağan, çok doğrucu. Ömer Bey de aslında biraz star ışığı arıyor. Emre ise sektörde olduğu için çok mantıklı seçimler yapıyor.

Kariyerinizin başında olsaydınız, yetenek yarışmalarına katılır mıydınız?


Hayır, o tarafta yer almak istemezdim. Ben oyuncu olabilmek için, sete çıkmadan önce çok çalıştım. Uzun eğitimler sonrasında kamera önüne geçtim. Bu yarışmalara kendi amatör ruhunu katıyorsun, kısa bir sürede kendini kanıtlamak zorundasın, öyle bir riske girmezdim.[reklam]

''AİLEM İÇİN ÇALIŞIYORUM''

Fatih Harbiye de devam ediyor. Nasıl bir temponun içindesiniz? İkisini bir arada götürmek zorlamıyor mu?


Son iki aydır tempom çok yüksek. Haftada 7 gün, günde 18-20 saat çalışıyorum. Dizi setinden çıkıp, yarışma programına gidiyorum. Yorucu ve yoğun bir dönem benim için ama şikayetçi değilim. Bu yaşımda çalışmayacağım da ne zaman çalışacağım! Doğru yapabildiğim sürece şikayetim olmayacak. İlginin giderek artması da, çok keyif veriyor. İstenmek, talep görmek bu işi yapan insanlar için en çok keyif alınan durum. Benim de motivasyonuma motivasyon katıyor. Daha çok başındayım, istediğim şeyleri elde etme yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

Özel hayatınıza vakit ayırabiliyor musunuz?
Orada biraz sekmeler oluyor. Dinlenmek için birkaç saat kendime ayırmaya çalışıyorum. O zamanları da genelde kitap okuyarak, film izleyerek geçiriyorum.

Kariyeriniz öncelikli mi?


Öncelikli olan ailem, sonra işim geliyor. Hep böyle ilerledi. Onlar için çalıştım, onlar için kariyerimi iyi bir yerde tutmaya çalışıyorum. Sonra da kalan şeyler geliyor.

 

NESLiHAN'LA TAM BiR UYUM iÇERiSiNDEYiZ

Neslihan Atagül'le ilişkiniz nasıl gidiyor?
O konu hakkında hiçbir zaman konuşmadım, konuşmayacağım da. 'Evet' de demedim, 'Hayır' da.

Rol arkadaşlığınızdan bahsedelim o zaman...


Çalıştığım partnerlerim açısından çok şanslıyım.  Pis Yedili'de Eda Ece, Küçük Sırlar'da İpek Karapınar, Sinem Kobal, Merve Boluğur hepsiyle çok iyi çalıştık. Neslihan'la da aram çok iyi. Birlikte oynamaktan keyif aldığım partnerlerim arasına girdi. Arkadaşlık, dostluk ve paylaşabileceğiniz şeyler olunca, sahnelere de yansıyor bu durum.

 

HiÇ KiMSEYi YÜZÜSTÜ BIRAKMADIM

Pis Yedili'den ayrılıp başka bir diziye başladınız. Aradığınızı buldunuz mu?


Profesyonelce alınmış bir karardı, şartlar bunu gerektirdi. Kimseyi yüzüstü bırakmak yok. Kimseyi arkasından vurmak yok. İnsanlar bir noktaya geldiklerinde karar vermek durumunda kalıyor, benim de öyle oldu.

 

 

KADİR DOĞULU'NUN AŞKLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin