resim yok
28 Şubat 2012 - 00:00

Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Bodrum Hakimi, Katırcılar, Tatar Ramazan, Karılar Koğuşu gibi klasiklerle Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır, akciğer kanserine yakalandı.

 
Yakın dostu Saffet Ulusoy'un cenazesine katılmayan İnanır'a geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle hastanede biyopsi yapıldı.
 
Doktorların hastalık haberiyle Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural ve aile fertleri şok oldular. Tedavi için Üsküdar'da özel bir hastaneye yatan İnanır'ın yakınları, sanatçının moralinin çok iyi olduğunu ve bu hastalığı yeneceğini söylediğini belirtiyorlar. İnanır'ın tedavi için yurt dışında bir hastaneye gitmesinin şu anda sözkonusu olmadığı da öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin