Kadir İnanır'dan samimi itiraflar!

Türk sinemasının en önemli aktörlerinden Kadir İnanır, 27 Aralık Cumartesi günü TRT Müzik kanalında yayınlanacak olan 'Ünlülerin Listesi' isimli programda samimi açıklamalarda bulundu.

resim yok
25 Aralık 2014 - 09:20
Magazin

'Benzemez Kimse Sana' bana özel olarak söylenir...

'Ünlülerin Listesi' isimli müzik programına katılan Kadir İnanır, "Bir mekana gidince sahnedeki sanatçı 'Benzemez Kimse Sana' adlı eseri benim için özel olarak söyler" dedi.


Türk sinemasının en önemli aktörlerinden Kadir İnanır, 27 Aralık Cumartesi günü TRT Müzik kanalında yayınlanacak olan 'Ünlülerin Listesi' isimli programda samimi açıklamalarda bulundu.

 

'YEREL SANATÇILARI DİNLERİM'

Sözlerine Türk ve dünya sinemasında müziğe verdiği önemi belirterek başlayan Kadir İnanır,

''Özel hayatımda Türk halk müziği bende bir tutku. Aynı şekilde Türk sanat müziği arasında da bana göre sıralama yapmak doğru değil...'' dedi.

Ünlü sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

'BENZEMEZ KİMSE SANA'

''Bir mekana gittiğimde; sahnedeki sanatçı, beni görünce muhakkak 'Benzemez Kimse Sana' adlı eseri seslendirir. Bu eseri çok sevdiğimi bilen sanatçı dostlarım, benim için özel olarak söyler.

Müziğe çok önem veririm. Gittiğim bir mekanda kalabalık bir arkadaş grubuyla toplanırsak, hiçbir zaman CD veya benzeri cihazlardan parça çalınmasını istemem.[reklam]

'Sizin yerel sanatçılarınız yok mu?' diyerek hemen gittiğim yerin yerel sanatçıları kimler ise onları soframıza davet eder, oranın yerel müziklerini yerel sanatçılardan dinlerim. Sonrasında arkadaşlarıma onları anlatırım.''

 

'HALK MÜZİĞİNE SEVDALIYIM'

İnanır, hangi türkü çalınırsa çalınsın kendisinin de o parçaya eşlik ettiğini belirtti.

Ünlü aktör;

"Ben toprak adamıyım. Bütün müzikleri ayırt etmeden severim. Yalnız Anadolu'nun güzel türkülerinin değeri bende çok yüksektir. Türk Halk müziğine sevdalıyım" dedi.

 

 

KADİR İNANIR ÖDÜLÜNÜ ONLARA ADADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin