resim yok
28 Nisan 2012 - 00:00

 

Jet hızıyla başlayan evliliği dün tek cesede biten Ayşe Özyılmazel, “Kalbimle başladığım yolun sonuna aklımla geldim” derken Taran boşanmadan bir gün önce “Üzülmüyorum, çok da önemli değil” yorumuyla şaşırttı
Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 10 aylık eşi ünlü reklamcı Ali Taran’dan boşanmak için perşembe günü mahkemeye başvuran Ayşe Özyılmazel, dün sabah tek celsede boşandı. Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’ne başvurduğu günün sabahına duruşma saati alan Özyılmazel ve anlaşmalı olarak boşanma kararına uyan Ali Taran mahkemeye katılmadı.
Tarafları avukatlarının temsil ettiği, saat 10.00’da görülen duruşmada bir kişi tanık olarak dinlendi. Duruşmada hakim çifti evlilik birliğinin temelden sarsıldığı gerekçesiyle tek celsede boşadı.
Eşinden maddi ve manevi tazminat ve nafaka gibi hiçbir talepte bulunmayan Özyılmazel, kendisine “Her şey çok güzel olacak” diyerek moral veren arkadaşlarına “Hayırlısı olsun inşallah. Kalbimle başladığım yolun sonuna aklımla geldim” yanıtını verdi.
 
 
 
Müzik çalışmalarına ağırlık veren Özyılmazel, şu günlerde eşinden ayrı yaşamaya başladıktan sonra aldığı köpeği Mini ile zamanını geçiriyor ve köpeğinin eğlenceli pozlarını twitter’dan paylaşarak keyfinin yerinde olduğu mesajını veriyor. 
 
‘Üzülmüyorum, önemli değil’
Perşembe günü Ayşe Özyılmazel’in avukatının boşanma dilekçesini mahkemeye başvurduğu saatlerde Ali Taran, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Bir restoranda arkadaş gurubuyla yemek yiyen Taran, çıkışta kendisini görüntüleyen gazetecilere gülümsedi ve “Yakışıklı çıktım mı?” diyerek espri yaptı.
Gazetecilerin, “Boşanıyor musunuz?” sorusuna Ali Taran önce “Aramız limoni. Daha hiçbir şey belli değil” dedi. Bir süredir Levent’teki ofisinde yaşadığını ve evliliğinde mutsuz olduğunu doğrulayan Ali Taran,  “Sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. Ama üzülmüyorum. Çok da önemli değil” açıklamasıyla şaşırttı.
Öte yandan Özyılmazel’in geçen günlerde twitter’dan psikiatristi Cem Mumcu’nun sözünü “Gayet açık aslında Cem Mumcu: Çelişik gelebilir ama abartılı suçlu hissetme eğilimi olanlar şaşırtıcı derecede bencil olabilirler” cümlesini paylaşmıştı. Kanser hastası eşi Selma Ann Desmond’u boşayıp 18 gün sonra Ayşe Özyılmazel ile evlenen Taran’ın, 5 ay sonra eski eşinin ölümününün ardından derin bir suçluluk duygusu yaşadığı öne sürülmüştü. Özyılmazel’in bu cümleyle Taran’a gönderme yapıp yapmadığı merak konusu oldu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin