Kalk Gidelim setinde çalışanlar birbirine girdi! 1 kişi bıçakla yaralandı!

TRT1 ekranlarının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim'in setinde çıkan saldırı büyük korku yarattı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
15 Mayıs 2019 - 17:01
Magazin

Kadrosunda Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever gibi isimleri bir araya getiren, TRT1 ekranlarının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim'in setinde çok vahim bir olay yaşandı. Birbirine saldıran iki set çalışanı bir skandala imza attı.. 

19-05/15/kalk-gidelim.jpg

Çekimleri Muğla'da yapılan ve 1 Haziran'da sezon finali yapacak olan Kalk Gidelim dizisinin gece yarısı yapılan çekimlerinde büyük bir olay yaşandı. Dizinin kameramanlarından biri ile aynı sette ses ekibinden bir personel arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. 

Bilmeyen nedenle çıkan kavganın ardından kameraman, ses ekibinde çalışan elemanı bıçakladı. Yaralanan ses çalışanının da kameramanın da işine son verildiği bilgisi, Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler arasında. 

Staff Film tarafından TRT ekranları için hazırlanan Kalk Gidelim dizisinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin