Kanal D'nin dizileri için planları! Hangi dizi hangi gün ekranda?

Kanal D'nin Yalan Dünya, Fatih ve Çalıkuşu dizilerini başlatmayarak şu anda yayınlanan dizilerin izlenme oranlarına göre karar vereceği öğrenildi.

resim yok
17 Eylül 2013 - 11:20
Magazin

Kanal D'nin Yalan Dünya, Fatih ve Çalıkuşu dizilerini başlatmayarak şu anda yayınlanan dizilerin izlenme oranlarına göre karar vereceği öğrenildi.

Haftanın 7 günü dizi yayınlamayı planlayan Kanal D, yeni dizilerin izlenme oranlarına göre karar verecek.

 

PAZARTESİ:

Pazartesi günleri A.Ş.K. ve Güzel Çirkin'i yayınlanacak.

 

SALI:

Yaz sezonunda ekrana sürdüğü Güneşi Beklerken'in reytinglerde zirvede yer alması Kanal D'yi zor bir kararla başbaşa bırakacak.

Şu anda yayınlanan dizilerden en kötü reyting alanı salı günü 22.00 saatine alması bekleniyor.

Güneşi Beklerken'in ilerleyen haftalarda yerini Fatih dizisine bırakacağı ve Pazar günü yayınlanması bekleniyor.

 

ÇARŞAMBA:

Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına geçtiğimiz sezon Kuzey Güney ve Merhamet dizilerini koyan Kanal D, bu sezon Yalan Dünya dizisini yayınlaması bekleniyor.

Merhamet yeni dizi gelene kadar saat 20.00'de yayınlanacak daha sonra 22.00'de yayınlanacak.

 

PERŞEMBE:

Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi karşısında kötü bir sonuç alan İntikam dizisi yerini yeni bir diziye bırakması beklenen en güçlü aday.

Galip Derviş'i de Perşembe saat 22.00'de yayınlayan Kanal D'nin İntikam'ı bu saat dilimine çekerek boşalacak 20.00'de Çalıkuşu dizisini yayınlaması bekleniyor.[reklam]

CUMA:

Kayıp dizisinin ilk hafta aldığı reytingle Cuma günü yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor.

 

CUMARTESİ:

Arka Sokaklar dizisini yayınlıyor.

 

PAZAR:

Kulislerde dolaşan iddiaya göre gençlerin büyük beğeni izlediği Güneşi Beklerken dizisi okulların olmadığı Pazar gününe alınarak Salı günü yeni dizilerden Fatih'e yer açılacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizileri zor bir hafta bekliyor, reyting sıralamasında alacakları kötü bir sonuç yayından kalkmasına veya 22.00 saat dilimine alınmasına neden olacak.

 

 

KAYIP DİZİSİNİN ARKASINDAKİ İSİM KONUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin