Kanal D'nin gençlik dizisi Yaban Çiçeği'nin ismi değişti! İşte yeni isim!

Kanal D'nin yeni gençlik dizisi Yaban Çiçeği'nde isim değişikliği. Dizinin ismi ne oldu?

resim yok
04 Haziran 2013 - 16:47
Magazin

Kanal D'nin yeni gençlik dizisi Yaban Çiçeği'nde isim değişikliği. Dizinin ismi ne oldu?

Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni gençlik dizisinin, şimdilik rumuz olarak konan "Yaban Çiçeği" yerine gerçek ismi belli oldu.

Dizinin ismi ne oldu?

Kanal D ekranlarında yaz aylarında yayınlanması planlanan ve yeni "Kavak Yelleri" olarak sunulan "Yaban Çiçeği" dizisinin, rumuz olarak konan bu ismi değiştirildi.

 

İşte yeni isim!


D Productions'un yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi "Güneşi Beklerken" olarak değiştirildi.

"Güneşi Beklerken" dizisinde “Adını Feriha Koydum” dizisiyle adını duyuran Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin başrol olarak belirlenmişti.

Daha önce "Berivan", "İki Aile" ve son olarak Show TV'nin "Ustura Kemal" dizisinde rol alan başarılı oyuncu Emre Kınay, dizide baba rolü 'Cihan' ile ekran karşısına çıkacak.

Hande Doğandemir, dizide bu isimlere eşlik edecek bir diğer isim olacak.

 

Güven tam!

Yaz döneminde yayına girmesi beklenen dizi, D Yapım’ın çok güvendiği projeler arasında yer alıyor.
[reklam]

TANRISEVSİN

24 Ağustos 1990 Doğumlu Oyuncu. Boyu 1,70'dir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi/Seramik Dizayn Bölümünde Okumaktadır. Rol Aldığı Projeler: Pis Yedili/Konuk Oyuncu, Adını Feriha Koydum/Ece Şahin.

BURSİN

15 yaşından beri Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı. Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya yeşil ışık yaktı.

Aralarında Jack Nicholson, Peter Fonda, Robert De Niro, Sylvester Stallone, Sandra Bullock, Francis Ford Coppola, Martin Scorsese ve James Cameron’ın da bulunduğu pek çok oyuncu ve yönetmeni sinema dünyasına kazandıran Oscar’lı yapımcı Roger Corman ile 2010 yapımı “Sharktopus” filminde çalıştı. İkili, “Ghost of the Imperial Palace” filminde de işbirliği yaptı.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ DİZİSİ ŞİMDİDEN BELLİ OLDU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin