resim yok
08 Eylül 2014 - 11:04
Magazin

Kanal D'nin yeni yayın akışı nasıl olacak?

Kanal D'nin dizi satrancı!


Kanal D'de yeni sezonda hangi dizi hangi gün yayınlanacak? Kanal D'nin 2014 Eylül ayı yayın akışı.. Kanal D'nin yeni dizileri hangi gün yayınlanacak?

 

YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANDI

Yeni sezonda en fazla dizi yayınlanan kanalı olacak olan Kanal D, eski ve yeni dizilerini birbiri ardına yayınlamaya başlıyor. Prime time 1 diye adlandırılan 20.00 kuşağını dolduran Kanal D bazı yeni ve eski dizilerini ise 22.00 kuşağında yayınlayacak.

 

'BENİM ADIM GÜLTEPE'DEN SONRA...

Kanal D yeni sezondaki iddialı yapımlarını birbiri ardına tanıtmaya başladı. İlk olarak yeni sezondaki en iddialı dizisi Benim Adım Gültepe'yi geçtiğimiz Çarşamba akşamı ekrana süren Kanal D, geçen sezondan devam eden dizilerini de yayına girecek.

Kanal D'nin yaz aylarında başlattığı ve büyük ilgi gören reyting birincisi dizisi Ulan İstanbul'un yayın gününün değişmesi beklenmiyor. Pazartesi akşamlarının en fazla izlenen yapımı olan Ulan İstanbul, Kanal D'nin yeni sezonda aynı gün diğer kanallarda yayınlanacak olan Karadayı, O Ses Türkiye gibi yapımlara karşı kozu olacak.

Pazartesi prime time kuşağında Ulan İstanbul'u yayınlayacak olan Kanal D, Salı akşamları 20.00'de ise yine Küçük Ağa dizisini ekrana getirecek. Kanal D'nin kesinleşen yayın akışına göre, Çarşamba akşamları 20.00'de Benim Adım Gültepe, Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi Pusu, Cuma akşamları ise Arka Sokaklar yayınlanacak. Daha önce Perşembe yayınlanan Güllerin Savaşı'nı Kurtlar Vadisi'nin gelmesiyle Cumartesi 20.00'ye alan Kanal D, Pazar akşamı ise Bana Artık Hicran De dizisini yayınlayacak.[reklam]

2 YENİ DİZİNİN GÜNÜ BELLİ DEĞİL

Kanalın geçen seneden devam edecek olan Ankara'nın Dikmen'i ve Galip Derviş ile Eylül'de başlayacağını duyurduğu Poyraz Karayel ve Urfalıyam Ezelden dizilerinin ise yayın günü ve saatleri netlik kazanmadı. Geçen sene Çarşamba akşamları 20.00′de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i dizisinin Çarşamba 22.00 kuşağında, Galip Derviş'in Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi’nden sonra yayınlanması muhtemel gözüküyor. Ekim'de yeni bölümlerini ekrana getireceği Yalan Dünya dizisi ise Cumartesi akşamları Güllerin Savaşı'nın ardından 22.00'de ekrana gelecek.

 

'ŞEREF MESELESİ' YEDEKTE BEKLİYOR!

Yeni dizilerden Poyraz Karayel ve Urfalıyam Ezelden dizileri ise prime time 2'de yayınlanacak. Bu diziler için ise en müsait günler olarak Pazartesi ve Cuma akşamları olarak gözüküyor. Kanal D, Kerem Bürsin, Yasemin Allen ve Şükrü Özyıldız'ın oynadığı Şeref Meselesi dizisini ise yeni dizilerinin reyting durumuna göre Ekim ayında ekrana sürecek. Yeni ya da devam eden dizilerden reytinglerde başarılı olamayan ve yayından kaldırılan dizilerin yerine Şeref Meselesi ekrana sürülecek.

Yaklaşık 2 sezondur bir çok dizisinde hüsran yaşayan Kanal D'nin yeni sezonda adeta dizi satrancına dönen bu planlamalarının nasıl sonuç vereceği ise merak konusu.

 

İŞTE KESİNLEŞEN AKIŞ

Kanal D'nin yeni yayın akışına göre kesinleşen akşam kuşağı ise şu şekilde oluştu.

Pazartesi: 20.00 Ulan İstanbul

Salı: 20.00 Küçük Ağa - 23.00 Şansa Davet

Çarşamba: 20.00 Benim Adım Gültepe

Perşembe: 20.00 Kurtlar Vadisi Pusu

Cuma: 20.00 Arka Sokaklar - 23.15 Beyaz Show

Cumartesi: 20.00 Güllerin Savaşı - 22.00 Yalan Dünya

Pazar: 20.00 Bana Artık Hicran De

 

 

'KARA PARA AŞK' DİZİSİNDEN İKİ OYUNCU AYRILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin