resim yok
03 Ocak 2013 - 00:00

 

Elde var 2
 
Show TV‘nin hali hazırda sadece 2 dizisi var ve bunlardan biri henüz yayına girmedi. Biri Pis Yedili, diğeri de Hakan Yılmaz’ın başrolü oynadığı Ali Ayşe'yi Seviyor. Her ikisi de eğlenceli komedi tadında yapıtlar. Emir’in Yolu’nun bitirilmesinin ardından başka dizi kalmadı ellerinde ve ancak çok güçlü bir yapımla rekabete girebilirler.
 
Altın çağını yaşıyor
 
Yıllardır Star TV‘ye geçen diziler yarım bırakılır veya tutmazdı. Bir türlü sevememiştim Star’ı, ama bir süredir altın çağını yaşıyor diyebilirim. Show TV’den trasfer Muhteşem Yüzyıl ve belli bir kitlenin fanatiği olduğu Behzat Ç. ile İşler Güçler kanaldaki en favori diziler. Yeni başlayan 20 Dakika dizisi ise eğer bir hata yapılmazsa yine öne çıkacaklar arasında.
 
Karadayı tam bir rekabet unsuru!
 
ATV‘de de Karadayı bir yana, Huzur Sokağı, Kurtlar Vadisi Pusu ve Benim İçin Üzülme de izleyicisi yoğun olan dizilerden… Ancak bana kalırsa sırf Karadayı bile tam bir rekabet unsuru. Yakında başlayacak olan Tozlu Yollar‘ı da merakla bekliyoruz.
 
Bomba bugün patlıyor
 
Kanal D ise bombayı bugün patlatıyor. Herkes Beren Saat’in oynadığı İntikam‘ı izlemek için planını yapmış ve heyecanını biriktirmiş. Kanalın diğer dizileri arasında ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kuzey Güney, Yalan Dünya ve Kayıp Şehir yine çok izleniyor.
 
TRT diziye doymuyor
 
TRT 1‘e bakacak olursak Şubat, Seksenler, Leyla ile Mecnun, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Sakarya Fırat ön plandaki diziler. Devamı da var elbette, hepsini saymıyorum, TRT’de yine dizi sayısı bir hayli fazla.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin