resim yok
07 Nisan 2011 - 00:00

 

Ünü dünyaya yayılan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç ile Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, Cannes'daki MIP TV Format Fuarı'na katılmak için dün öğleden sonra Fransa'ya uçtu

 

Yayın haklarını satınalmak için 15 ülkenin sıraya girdiği dizinin iki yıldızı Atatürk Havalimanı 'nda buluştu. Cannes'da aynı otelde kalacak olan Halit Ergenç ve Meryem Uzerli havalimanında bütün dikkatleri üzerine topladı. Havalimanınailk  olarak Meryem Uzerli geldi. Oyuncuyu görenler, “Hürrem burada, Kanuni nerede?”, “Hürrem Sultan ama kırmızı çorap giymiş” fısıltıları arasında gözlerini oyuncudan alamadı.
 

İlk defa Cannes’a gideceği için heyecanlı olduğunu söyleyen Meryem Uzerli, “Böylebüyük bir organizasyona katılacağım için de mutluyum” dedi. Uzerli'nin ardından Ergenç havalimanına geldi. “Cannes’a gideceğiniz için heyecanlı mısınız? ” sorusuna Halit Ergenç, “Bu iş zaten satış işi olduğu için heyecana gerek yok. Gidip ziyaretimizi yapıp geri döneceğiz” diye konuştu.

 

Galeri için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin