resim yok
21 Mart 2013 - 00:00

FOX'un Avşar Film imzalı yeni dizisi Karagül'ün yeni yayın tarihi belli oldu [Video]

Senaryosunu Sema Ergonekon ve Eylem Canpolat'ın yazdığı; Ece Uslu,Yavuz Bingöl ve Özlem Conker'in başrolde olduğu dizi 24 Mart Pazar akşamı başlayacaktı. Fakat dizinin yayın tarihi değişti.Karagül ilk bölümüyle 29 Mart Cuma akşamı yayın hayatına başlayacak.

Özcan Deniz'in konuk oyuncu olarak katılacağı dizi ismini sadece Şanlıurfa'da yetişen Karagül'den alıyor.

İşte Fox TV'nin duyurusu:

“Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için... Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!”

Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle birbaşına kalır.

Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.

 



İmkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların hikayesi... KARAGÜL 29 Mart Cuma 20.30'da FOX'ta Başlıyor!

 

Karagül tanıtım videosunu izlemek için tıklayın
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin