resim yok
27 Mayıs 2012 - 00:00

 

"Uyuşturucu ticareti yapmak" gerekçesiyle mahkemenin verdiği 6 yıl 3 aylık cezayı Yargıtay'ın onaylaması halinde tekrar cezaevine girecek olan Deniz Seki konuştu.
 
İmza gününde açıklamalarda bulunan Seki, "Temyize gideceğiz. Türk adaletine güveniyorum. Hayat devam ediyor. Albüm yapmaya devam edeceğim. Sizlerin dualarına da ihtiyacım var" dedi.
 
SEKİ'NİN GÖZLERİ DOLDU
 
Deniz Seki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen imza gününde hayranlarıyla biraraya geldi. Son albümünü imzalayan Seki, bir de şarkı seslendirdi. Şarkısını seslendirirken gözleri dolan Deniz Seki ilgiden çok memnun kaldığını belirterek hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
 
"BANA DA SÜPRİZ OLDU"
 
Daha sonra sorulara cevap veren Deniz Seki, hakkında verilen karara ilişkin, "Hayat devam ediyor, evet çok üzüntülüyüm, kalbim acıyor, size olduğu gibi bana da süpriz oldu ama yargı süreci devam ediyor. Ben Türk yargısına güveniyorum ve temyize başvurduk. Yargı süreci devam ettiği için söyleyecek fazla birşey yok. O konuda ben zaten kendime zarar vermekten öte birşey yapmadım, bunu hepiniz biliyorsunuz. Bunun adına özür de diledim. Yeni bir hayata başladım, tertemizim, bembeyaz bir sayfa açtım, dimdik ayakta duruyorum, durmaya da devam edicem, hayat devam ediyor ve işimi yapacağım. Sonuçta sizler de biliyorsunuz ki fiili ve ticari hiç birşeye adımın karışmasının mümkün olmadığını sizlerde benim kadar biliyorsunuz. Sizlere olduğu kadar banada süpriz oldu. Sonuç olarak ben Türkiye yargısına güveniyorum"diye konuştu.
 
"ADALETE GÜVENİYORUZ"
 
İlaçlarla ayakta durduğu haberlerinin hatırlatılması üzerine Seki "Çok üzücü bir sonuçtu ama şu anda yargı devam ettiği için, aslında bu bir sonuç değil yerel mahkemenin verdiği bir karardı. Biz adalete güveniyoruz, herşeyden önce ilahi adalet diye birşey var, Allah'ıma sığınıyor ve bol bol dua ediyorum, sizlerde benim için dua edin. Çok teşekkürediyorum sevginize, çok sevildiğimi görüyorum, bu beni çok mutlu ediyor. Bundan sonra hayatıma devam edeceğim, yeni albüm yapacağım, şarkılarımı yazacağım, sevdiklerime sorumluyum onlar için dimdik ayakta durmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin