resim yok
23 Aralık 2013 - 11:06
Magazin

Kate'in klonuna döndü!

Kim Kardashian, Kanye West ile ilişkisi ve çocuk sahibi olmasının ardından giyim tarzını değiştirdi.


Kim Kardashian, Düşes Catherine'in birebir kopyası oldu!

 

BAŞKA BİR SEVİYEDE GÖRÜYOR

Kim Kardashian, iki evliliğin ve sayısız başarısız ilişkinin ardından hem müzik, hem de moda dünyasında etkili olan Kanye West ile ilişki yaşamaya başlayınca kendisini başka bir seviyede görmeye başladı.

Şöhreti, Paris Hilton'ın arkadaşı olarak ve basına sızan seks kasediyle yakalayan Kardashian, bugüne kadar yuvarlak hatlarını sergileyerek kendisine yönelik ilgiyi korumaya çalışmıştı.

 

BENZER KIYAFETLER

Ancak West ile çocuk sahibi olmaları ve yakında evlenmeye karar vermelerinin ardından Kardashian, giyim tarzını değiştirdi.

 

TAKLİT ETMEYE BAŞLADI

Kardashian, klas ve şık görünmek için İngiltere Prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Catherine'i taklit etmeye başladı.

 

BENZER GİYSİLER ALIYOR

Catherine'in birçok kıyafetinin aynısını alıp giyen Kardashian, alamadığı giysilerin de benzerlerini dolabına eklemiş...

 

KAŞ AÇIKLAMASI

33 yaşındaki TV yıldızı ayrıca geçtiğimiz günlerde basında çıkan iddialara Twitter hesabından yanıt verdi.[reklam]

Instagram hesabından kızı North West'in fotoğrafını paylaşan Kim Kardashian'ın takipçileri tarafından kızının kaşlarını aldırdığı iddia edilmişti. Daha önce paylaştığı fotoğraflara göre kızının kaşlarının inceldiğini iddia eden takipçileri Kardashian'ı mesaj yağmuruna tutmuştu.

33 yaşındaki TV yıldızı bu iddialara Twitter hesabından yanıt verdi.

 

"2 YAŞINA GELMESİNİ BEKLERİM"

Kardashian, "İnsanlar gerçekten bu kadar küçük olan kızımın kaşlarını alabileceğimi düşünüyor mu?

Hadi yapmayın, en azından 2, 2,5 yaşına kadar beklerim" diyerek takipçilerine şaka yaptı.

 

"KIZIMIN KAŞINI ALDIĞIMI DÜŞÜNEN İNSANLAR HASTALIKLI"

Yine yanlış anlaşılan Kardashian;

"Sadece şaka yapıyordum!!! Kızımın kaşlarını alabileceğimi düşünen insaların hastalıklı olduğuna inanıyorum. Onun kaşları kalın, doğal ve muhteşem!" sözleriyle de yaptığı şakasına açıklık getirdi.
 

 

KIM KARDASHIAN'IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin