resim yok
18 Şubat 2013 - 00:00

Kanal D’nin sevilen dizisi “Kayıp Şehir’in başrol oyuncusu Aysel’i canlandıran Gökçe Bahadır önceki akşam Nişantaşı City’s deydi. Arkadaşlarıyla birlikte City’s Citylife sinemalarında film izleyen Gökçe Bahadır, bini deri eteği ve deri ceketiyle dikkat çekti.

 

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile yedi ay evli kaldıktan sonra geçen sene olaylı bir şekilde boşanan Gökçe Bahadır, yeni bir aşka yelken açtı.

 

Çift, önceki akşam  Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken ilk kez Süper Star Life kamerası tarafından görüntülendi. Bahadır'ın "Kayıp Şehir" dizisinde sevgilisini canlandırdığı İlker Kaleli ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Hayranlarını City’s çıkışı fotoğraf çektirmek isteyince kırmadan poz veren Kayıp Şehir’i Aysel’i Sevgililer Günü’ne aşksız girdiğini söyledi. Geçtiğimiz haftalar Gökçe Bahadır ve İlker Kaleli, Kadıköy'de bir mekandan çıkarken el ele yakalanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin