Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal baba oluyor!

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu oyuncu Ali Sunal baba oluyor!

Merve Mutlu
08 Mart 2019 - 11:44
Magazin

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, usta oyuncu Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan ve geçtiğimiz mart ayında evlenen oğlu Ali Sunal baba oluyor. 

Geçen mart ayında avukat sevgilisi Nazlı Kurbanzade ile Swissotel'de nikah masasına oturan ve mutlu aile hayatıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, geçen mayıs ayında görüntülendiği bir AVM'de "Baba olmak istiyor musunuz?” sorusuna “Şu anda öyle bir şey yok. Ama olsa ne güzel olur” diye cevap vermişti. Ali Sunal'dan beklenen haber geldi. 

19-03/08/ali-sunal.png

Baba olmayı çok isteyen 41 yaşındaki oyuncu Ali Sunal'ın eşinin 4 aylık hamile olduğu ve bebeğin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. Bu dönem 6. sezonuna başlayan Güldür Güldür adlı eğlence programı ile ekranlarda olan Ali Sunal'ın kızının ağustos ayında doğması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin