resim yok
10 Haziran 2010 - 00:00

Ezel dizisinde esas kötü adam olan Kenan Birkan'ı kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Sezonun en çok konuşulan dizisi Ezel'in yayınlanan son bölümünden sonra Ramiz Dayı ve onun bir zamanlar dostu olan Kenan Birkan arasındaki büyük çekişme de iyice su yüzüne çıktı. Dizide henüz ortaya çıkmayan Kenan Birkan'ı kimin oynayacağıysa büyük merak konusu oldu. Çeşitli internet ortamlarında Şener Şen'den Uğur Yücel'e, Çetin Tekindor'dan Yetkin Dikinciler'e bir çok oyuncunun ismi geçerken Ezel dizisinin izleyicileri karakteri Şener Şen'in canlandıracağına dair istek ve beklentilerini haftalardır yapımcıya duyurmaya çalışıyor. Ancak usta oyuncunun "bir teklif gelmedi" açıklaması bu ihtimali zayıflattı. Kenan Birkan karakterini kimin canlandıracağı konusunda bazı tahminlerse şöyle: Şener Şen, Uğur Yücel, Yetkin Dikinciler, Fikret Kuşkan, Köksal Engür, Settar Tanrıöğen, Haluk Bilginer? Bir kaç bölüm sonra sezon finali yapacak olan Ezel dizisinde Kenan Birkan karakterinin bu sezon ortaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin