Kenan İmirzalıoğlu yeni evine servetler harcadı! Fiyatını duyanların ağzı açık kaldı...

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuklarını kucağına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, yeni villalarına servet ödediler... Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın yeni evi nerede? Yeni evlerinin fiyatı ne kadar? Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ne zaman evlendi? Çocuklarının adı ne? Sinem Kobal'ın yeni projesinin adı ne?

Pınar Alçiçek
28 Nisan 2023 - 11:59
Magazin

7 yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve meslektaşı Sinem Kobal, 2020 yılında ilk çocukları 'Lalin'i, geçtiğimiz Mayıs ayında ise Leyla'yı kucağına almıştı. Genişleyen ailesi için daha büyük bir eve geçmeye karar veren çift, yeni evleri için servet harcadı! İşte dudak uçuklatan o evin detayları...

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/rgthj.jpg

77 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ YENİ AŞK YUVASI...

İkinci çocuklarından sonra büyük bir villa arayışına giren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Beykoz’daki ünlü bir siteden 4 milyon dolar (77 milyon TL) değerinde yer satın aldığı ortaya çıktı. 

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/qdwegrt.jpg

DEKORASYON SİNEM KOBAL'DAN!

Önümüzdeki günlerde yeni evlerine taşınmayı planlayan çiftin villanın bazı yerlerinde değişiklik yapacağı ve bu değişiklik için şimdiden sipariş vermeye başladığı ve evin iç dekorasyonuyla Sinem Kobal’ın yakından ilgilendiği de öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin