Kenan İmirzalıoğlu'nun 12 yıllık gizli sevdası!

Necati Şaşmaz gibi Kenan İmirzalıoğlu'nun da klarnet çaldığı ortaya çıktı.

resim yok
16 Eylül 2013 - 09:41
Magazin

Necati Şaşmaz gibi Kenan İmirzalıoğlu'nun da klarnet çaldığı ortaya çıktı.

 

MEĞERSE...

'Karadayı' dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, meğer müzik tutkunuymuş.

Ünlü oyuncuyla ilgili sırrı Hüsnü Şenlendirici açıkladı.

 

"ESKİDEN BENİMKİNİ ÇALARDI"

İmirzalıoğlu ile çok eski arkadaş olduklarını söyleyen Şenlendirici:

"Kenan 12 senedir klarnet çalıyor. Eskiden evime gelir benim klarnetimi çalardı, artık kendi klarneti var."

 

HAYLİ YOL KATETTİ

Sabah'ın haberine göre, İmirzalıoğlu, bu konuda kendini yönlendiren Şenlendirici'den ve onun müzisyen arkadaşlarından dersler almış.

Ünlü klarnetçi, İmirzalıoğlu'nun bu alanda epey uğraşarak yol kat ettiğini söyledi ve ekledi:

 

''FAZLASIYLA SEVİNDİRİYOR''

"Kenan'ın ve diğer oyuncuların klarnet merakını görmek beni fazlasıyla sevindiriyor!"

 

KARADAYI'DA HEYECAN YENİDEN BAŞLADI

ATV'nin sevilen dizisi bilindiği üzere geçen hafta sezonu açtı. Mahir ve Feride'nin zorlu aşkını ve devlet içine sızan çetenin neler yaptığını konu alan dizi geçen sezon Pazartesi günlerinin en çok takip edilen dizisi olmuştu.

Bu sezona da hızlı bir giriş yapan dizide, Mahir ve Feride'nin fotoğrafları gazetede manşet oldu. Bunu gören Feride'nin Bakan olan babası kalp krizi geçirdi. Ailenin istenmeyen kızı durumuna gelen Feride Mahir'den ayrılmaya karar verdi.

 

İMİRZALIOĞLU'NUN KARİYERİ

1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.[reklam]

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır.

2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile; 2009'da başlayan Ezel adlı dizide ise Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır.

2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012'de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamakta ve halen devam eden dizide Mahir Kara karakterini canlandırmaktadır.

 

 

GAYRİMENKUL ZENGİNİ ÜNLÜLER! İŞTE O LİSTE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin