resim yok
24 Nisan 2013 - 00:00

Kenan İmirzalıoğlu yatırımlarını Akdeniz'e kaydırdı!
 

Gayrimenkule devam!

 

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu parasını gayrimenkul ile değerlendirmeye devam ediyor.

 

Muğla'da


Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı turistik Selimiye Köyü, ünlü sinema ve dizi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’nu ağırladı.

İLK HEDEFİ AKDENİZ!

Son olarak ’Karadayı’ adlı dizide başrolü üstlenen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Selimiye Köyü’ne yakın arkadaşlarıyla geldi.

Bir balık restoranında görüntülenen ünlü oyuncuya hayranları yoğun ilgi gösterdi. Restoranda bulunanlar İmirzalıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aynı mekanda yemek yiyen yazar Prof. Dr. Kemal Senan, oyuncuya ’Efe’ ve ’Selimiye’ adlı iki kitabını hediye etti. Sıcak yaklaşımıyla hayranlarının beğenisini kazanan İmirzalıoğlu’nun Bozburun ve Selimiye’de arazi baktığı öne sürüldü.

 

Karadayı tam gaz!

 

Ünlü oyuncunun rol aldığı Karadayı dizisinde ise heyecan sürüyor. Hatırlanacağı üzere dizinin son bölümünde Mahir, Feride'ye önce evlenme teklif etti. Daha sonrasında da Feride'ye aylardır sakladığı gerçek kimliğini açıkladı... Bu ikili uzun yıllar televizyon izleyicilerin hafızalarından kazınmayacak bir son sahne yaşattı.

 

Bu itiraf karşısında şaşkına dönen Feride ne yapacak? Bu olay davayı nasıl etkileyecek? Cevaplar 29 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…

 

KARADAYI'DAN GÜNEY KORE ÇIKARMASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin