Kenan Işık için üzücü açıklama!

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, önceki gün İstanbul Metrocity'de hayranlarıyla buluştu.

resim yok
21 Temmuz 2014 - 09:49
Magazin

''Kenan'ın durumu iyi değil...''

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, önceki gün İstanbul Metrocity'de hayranlarıyla buluştu. Dormen, yoğun bakımda tedavi gören Kenan Işık'ın bir daha televizyonlara dönemeyeceğini düşündüğünü söyledi.

 

KENAN IŞIK HAKKINDA KONUŞTU

Tiyatroda 60 yılını dolduran usta sanatçı Haldun Dormen, önceki gün Metrocity'de sevenleriyle buluştu. Söyleşide hayranlarının sorularını yanıtlayan Dormen, bir kaza sonucunda beyin kanaması geçiren ve hâlâ yoğun bakımda tedavisi süren Kenan Işık için şunları söyledi:

 

''MAALESEF...''

''Kendisini çok severim. Tedavi gördüğü hastaneye sürekli uğruyorum. Maalesef durumu iyi değil. Çok üzgünüm. Tekrar televizyonlara dönebileceğini hiç sanmıyorum.''

 

''GURUR DUYDUM''

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Kanuni Sultan Süleyman'ı oynayan Halit Ergenç ve 'Pargalı İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık'ın kendi öğrencileri olduğunu belirten Dormen, şöyle konuştu:

''İyi bir hoca bildiklerini anlatmaz, paylaşır. Halit Ergenç ve Okan Yalabık şahaneler... İzlerken bayıldım. Gurur duydum. Dizi, adı gibi muhteşemdi.''[reklam]

''DAHA YENİ BAŞLIYOR''

Dormen, 'Sanat bitti' diyen bir hayranına ''Sanat benim için yeni başlıyor. Bu sözleri katiyen kabul etmem'' dedi. Kariyer hayatına oyunculukla başlayan Ajda Pekkan'la ilgili de konuşan Dormen, ''Ajda Pekkan sahnede müthişti. Ancak ondan iyi bir oyuncu olmazdı'' dedi.

 

''YILDIZ'A YAKIŞMADI''

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısıyla ilgili de konuşan sanatçı, ''Dini kullanıp, insanları öldürmek nasıl bir şey! Buna kimsenin hakkı yok'' dedi. Dormen, Yıldız Tilbe'nin ''Hitler bunlara az yapmış'' sözleri hatırlatılınca ''Binlerce insanı öldürmüş biri için konuşmak, ona yakışmıyor'' dedi.

 

''GÜLBEN'E HAYRANIM''

Yıllar önce 'Dadı' dizisinde birlikte rol aldığı Gülben Ergen'i çok sevdiğini söyleyen Dormen, şöyle konuştu: ''Gülben Ergen'e hayranım, çok disiplinli ve prensip sahibi bir insan. Disiplin, benim için çok önemli. Halk da, işini disiplinle yapmayan insanlara değer vermemeli.''

 

 

KENAN IŞIK'A TATLISES ÇARESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin