resim yok
16 Nisan 2013 - 00:00

İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Mert Fırat, dert yandı.
 

İlginç cevap!

 

Mert Fırat 'İntikam'daki güzel partneri Beren Saat ile çektiği öpüşme ve sevişme sahneleri sorulunca oldukça ilginç bir cevap verdi.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Akbank Sporsorluğunda düzenlenen 32. İstanbul Film Festivali dün akşam Cemal Reşit Rey’de gerçekleştirilen ödül töreniyle son buldu.

 

Gecenin sunuculuğunu yaptı

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Mert Fırat ise ‘İntikam’ dizisinde partneri Beren Saat ile öpüşmesi hakkında açıklama yaptı.

YATAK SAHNELERİMİZ KONUŞULUYOR

Dizide her bölüm öpüştüklerinin gündeme gelmesi konusunda Mert Fırat, “Biz Beren Saat ile dizide iki sevgiliyi canlandırıyoruz. Dizide yemekte yapıyoruz ama her bölüm nedense yatak ve öpüşme sahnelerimiz konuşuluyor. Açıkçası bu durumun sürekli konuşulmasından tabiki rahatsız oluyorum” dedi.

 

''Ne güzel işte!''

Beren Saat’in sevgilisi Kenan Doğulu’nın öpüşme sahnelerini kıskanması hatırlatılmasına, “Doğrudur. Ne güzel işte” diye konuştu.

 

İntikam'da bu hafta nişan heyecanı ve olaylar!

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam dizisinin bu haftaki bölümünde nişan heyecanı yaşanacak.
[reklam]
Şahika Arsoy sonunda Emre ile Yağmur'un evlenmesini kabul etmek zorunda kalır. Yağmur ile Emre için muhteşem bir nişan töreni yapılır.

 

Herşey çok güzel giderken Cemre bahçede abisi Emre'yi kanlı olarak yattığını görür. Emre'ye ne olduğu bu hafta yayınlanacak olan bölümde gün yüzüne çıkacak. Bakalım bu hafta izleyicileri ne gibi sürprizler bekliyor...

 

Dizi, 18 Nisan Perşembe akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 

 

Dizinin 15. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

İNTİKAM'DA BEREN SAAT İLE MERT FIRAT'IN CESUR SAHNESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin