Kendi hakkında hiç bilmedikleriniz!

Çok inatçı bir kişiliği olduğunu söyleyen Kendi, "En büyük rakibim inadım" diyor...

resim yok
14 Ocak 2014 - 10:36
Röportaj

'Aşka İnanmaz' isimli single'ıyla adından söz ettiren Kendi, "İdolünüz kim?" sorusuna şu cevabı verdi: ''Sevdiğim insanlar var ama idolüm yok. Hiçbir zaman sahnede Madonna gibi durmak istemem. Her yerde aynıyım ben.''

Uzun süredir ortalarda görünmeyen popçu Kendi, 'Aşka İnanmaz' adlı single çalışmasıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

 

7 yaşından beri dans ve müzik eğitimi aldığını söyleyen Kendi, ailesinde sesi güzel olan kimsenin bulunmadığını, çevresinin de şarkıcı olmasına çok şaşırdığını söylüyor.

 

Çok inatçı bir kişiliği olduğunu söyleyen Kendi, "En büyük rakibim inadım" diyor...

 

ŞARKI BANA UYMALI

Şarkıcılığa nasıl başladınız?


7 yaşındayken şarkıcı olmayı kafama koymuştum. Bu işe önce dansla başladım. Ailemin, yeteneğimi keşfetmesiyle önce klasik bale, ardından da halk dansları eğitimi aldım. O yüzden 'Hayatımda ne yapmak istiyorum?' diye çok da düşünmedim, hep sahnede faydalanacağım işler yaptım. Bateri çaldım, piyano ve şan dersleri aldım.

Aileniz şarkıcı olmanıza ne diyor?


Ailem şarkıcı olmama biraz şaşırıyor. "Bizim ailede sesi güzel olan yoktur. Sen nereden çıktın?" diyorlar bana ama müzik yapmamı hep destekliyorlar.

'Aşka İnanmaz' isimli single'ınız için neden iki yıl beklediniz?


Şarkıların bana uymasına çok dikkat ediyorum. Bu iki yıllık dönemde sürekli bir şarkı arayışına girdim. En son Bulgaristan'da güzel bir şarkı buldum. Şarkının sözlerini Murat Çekem yazdı; klibini ise Murat Küçük çekti. 'Aşka İnanmaz' piyasaya çıktığı ilk gün Twitter'da Trend Topic oldu. İçime sinen bir iş çıkardım.

Niye Türkiye'den değil de yurt dışından şarkı aldınız. Beste sıkıntısı yaşandığını mı düşünüyorsunuz?


Aslında herkesin bir tarzı var. Besteciler, hareketli şarkıları genellikle daha bilinen yani daha tanıdık isimlere yolluyor. Hem dediğiniz gibi; beste sıkıntısı da var. O yüzden şansımı yurt dışındaki şarkılardan yana denemek istedim.

 

Şarkıyı dinlediğimde gerçekten aşık oldum. Bir şarkıyı tekrar dinleme isteği doğuyorsa, o şarkı benim olmalı diye düşünüyorum ve mutlaka o şarkıyı alıyorum. Bu şarkıdan da memnunum.[reklam]

AŞKA İNANIYORUM

Peki şarkıdan yola çıkarak, siz aşka inanıyor musunuz?


Tabii ki inanıyorum. Ayrıca aşk denilince benim aklıma sadece karşı cinse karşı duyulan aşk gelmiyor. Aileme, köpeklerime ve kedilerime de aşığım. Beni hayata bağlayan her şeye aşığım yani...

Peki en çok hangi kişilik özelliğinizle ilgili sorun yaşıyorsunuz?


Bazen insanlara güven problemi yaşıyorum. Bir de çok inatçıyım. Bir arkadaşım bana "Senin en büyük rakibin inadın; onu yendiğin zaman senin önüne kimse geçemez" demişti. Hakikaten çok doğru. İnsanlara güvenemediğim için hep kendi isteğimi yapma ihtiyacı duyuyorum. Bu huyumu çok sevmiyorum.

Sizin sanatçı kişiliğini örnek aldığınız birisi var mı?


Hayır, idolüm yok. Sevdiğim insanlar var ama hiçbir zaman sahnede Madonna gibi durmak istemedim. Sahnedeki kişi sen olmayınca, doğal olmuyorsun. Ben sahneye maske takıp çıkmıyorum; özel hayatımda neysem, sahnede de o olmayı istiyorum.

 

BENİM GERÇEK İSMİMLE HİÇBİR DERDİM YOK!

Adınız niye Kendi; anlamı nedir?


Aslında ben de sordum kendime. İlk albümü hazırladığımız dönemlerde radyocu Zeki Kayhan Coşkun, "Senin ismini beğenmiyorum. Sana daha farklı bir isim bulmamız lazım" dedi. Zamanla herkes bana 'Kendi' demeye başladı. "Kendi diye isim olur mu?" derdim. Albüm çıktı, bir baktım üzerinde Kendi ismi. Bana da sürpriz oldu aslında. Yepyeni isimle yepyeni bir hayatım oldu. Benim gerçek ismimle (Nuray Ülker) bir derdim yok ama baktığımız zaman, Madonna'nın bile ismi gerçek değil.

Bir gününüz nasıl geçer?


Hiperaktifliğimi kontrol etmek için spor yapıyor, köpeklerimle yürüyorum.

 

 

DENİZ UĞUR YAZARLIĞA BAŞLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin