resim yok
25 Haziran 2012 - 00:00

 

Kerem Kupacı sevgilisi Aslıhan Gürbüz için "Hayat Bilgisi" dizisinde yıllardır beraber çalıştığı patronu Gani Müjde'ye twitter'dan ağır göndermelerde bulundu.
Aslıhan Gürbüz'ün sözleşmesini uzatmadığı için yayın hayatına veda eden "Yahşi Cazibe" dizisinde son bölümünde rol almayınca senarist Gani Müjde de ünlü oyuncudan intikam almıştı. Gürbüz'ün canlandırdığı Cazibe karakterini Müjde son bölümde dolandırıcı biri olarak göstermişti. Müjde, 2 yıldır oynadığı karakterle herkesin gönlünü fetheden Gürbüz'ü, son bölümde Cazibe karakterini kötü ve dolandırıcı göstererek herkesi şok etti.
 
Tüm bunlara sinirlenen Kupacı, sevgilisi koruyarak, "Yahşi Cazibe" finali ocak ayında belliyken neden bu kadar kalp kırdın be arkadaş... Aslıhan Gürbüz, şubat ayında sözleşmesi bittiği halde, seyircisi ve dizi çalışanları mağdur olmasın diye 15 bölüm daha ek sözleşme yapmıştır. Bu ek sözleşme 93. bölümde bitecek iken olanları hep beraber izlemiş bulunmaktayız" diyerek Gani Müjde'ye göndermede bulundu. Daha sonra bir vatandaşın, "E öyleyse final bölümünde neden yoktu?" sorusuna Kupacı, "Bunu yapımcıya ve yazara sorsan daha mantıklı olmaz mı?" diyerek karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin