resim yok
11 Eylül 2011 - 00:00

 

Ezel dizisinde Kerpeten Ali rolü ile tanınan Barış Falay, eşinin sayesinde dizilere adım attığını söyledi.
atv'nin yeni dizisi Al Yazmalım'da Cemşit olarak izleyeceğimiz oyuncu Barış Falay, 'Oyunculuğu kutsamıyorum. Tiyatro mabettir derler ama benim için mabet değil, evimdir' diyor..
 
Eşi Esra Ronabar ile tanışmadan önce dizilerde oynamayı düşünmeyen Barış Falay, şunları söyledi:
 
"Mutluluğu getiren kesinlikle aile oldu! Benim Esra (Ronabar) ile tanışmamla biraz da kafam açıldı. (Gülüyor). Onu tanıyana kadar sadece tiyatro yapıyordum. Esra da oyuncu ve 'Sen deli misin, niye televizyonda, dizilerde çalışmıyorsun' dedi. Beni televizyon için yüreklendiren Esra oldu. Şöhreti karıma borçluyum. (Gülüyor). Ama onu görecek vaktim şimdi daha az. Şöyle deliksiz bir uyku çekmeyi öyle özledim ki... Dört senedir tatil yapmıyorum. Haftada 100-120 saat çalışıyoruz. Bir yandan da tiyatro var. Setlerdeki karavanlar, dışardan bakınca lüks gibi algılanıyor. Oysa onlara çok ihtiyaç var. 20 saat çalışıyorsanız, günde 20 dakika kafanızı bir yere koyup uyumak zorunda kalıyorsunuz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin