Kibariye ile ünlü rapçiler aynı şarkıda buluştu

Rapçi Seko & Tefo, yeni şarkılarında arabeskin güçlü sesi Kibariye ile sürpriz bir çalışma gerçekleştirdi. "Gidemem" 1 Mart’tan itibaren dinleyicilerle buluşacak.

Berfin Sengil
29 Şubat 2024 - 14:43
Magazin

Kendine has rap tarzları ve fenomenleşen şarkılarıyla Türkçe rap'in yükselen yıldızlarından biri olan Seko & Tefo, yeni şarkılarında arabeskin güçlü sesi Kibariye ile sürpriz bir çalışmaya imza attı. 16 yıl önce çıkardığı unutulmaz klasiği “Gidemem” için Seko ve Tefo ile bir araya gelen Kibariye, bu çalışmaya özel ikiliyle feat yaptı.

Bir Sezen Aksu eseri olan parça Muhammed Tevfik Tepe (Tefo)’nin sözü ve bestesi, Can Demir’in düzenlemesiyle yeniden hayat buldu. Arabesk ve rap müziğin birleşmesiyle bambaşka bir hâl alan “Gidemem” yeni tarzıyla müzikseverleri heyecanlandırmadan edemeyecek. Şarkının özüne mükemmel uyum sağlayan ilave sözleri ve duygusal beat çıkışlarıyla “Gidemem” müzik listelerini kasıp kavuracak.

Kibariye’nin dokunaklı sesiyle Seko & Tefo’nun çarpıcı rap tarzının muhteşem buluşması dillerden düşmeyecek.  

Tefo & Seko feat Kibariye "Gidemem", 1 Mart’tan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin