Kim Kardashian'ın çocukları film seslendirdi

Kim Kardashian'ın çocukları North West ve Saint West bir animasyon filmi için seslendirme yaptı. West kardeşlerin film seslendirmesinden aldıkları ücret de belli oldu.

ozan
02 Kasım 2023 - 12:51
Magazin

Kim Kardashian'ın 10 yaşındaki kızı North West ve 7 yaşındaki oğlu Saint West, animasyon filmi "Paw Patrol: Süper Film"i için seslendirme yaptı. Çocukların bu seslendirmeden aldıkları ücret de açıklandı.

The Blast'ın elde ettiği yasal belgelere göre, Paw Patrol filminde Dot karakterini seslendiren North West 20 bin dolar, Meteor Max'i canlandıran kardeşi Saint West ise 10 bin dolar aldı.

23-11/02/ss.jpg

 

Çocuklar için yapılan sözleşmelerde, çocukların yaşları dolayısıyla anneleri Kim Kardashian'ın imzası var. Ayrıca filmin tanıtımında yer alması için seslendirme anının kamera arkası görüntülerinin kullanılmasına da sözleşmeler kapsamında izin verildi.

23-11/02/paw.jpg

29 Eylül'de vizyona giren "Paw Patrol: Süper Film", süper güçler kazanan Paw Patrol üyelerinin maceralarını konu ediyor. Paw Patrol'un devam filminde Kim Kardashian da Delores karakterini yine seslendirdi. Ayrıca Kristen Bell, McKenna Grace, James Marsden, Christian Convery, Serena Williams gibi isimler de seslendirmede yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin