resim yok
01 Şubat 2012 - 00:00

 

Gökçe Bahadır’ın kendisini Tuzla’daki yazlıklarında bir başkasıyla yakaladığı için boşanmak istediği iddiaları, Ali Sunal’ı bunalttı. Ünlü oyuncu, sonunda isyan etti.
Ali Sunal, geçen yaz evlendiği Gökçe Bahadır’la boşanacaklarını açıklamasından sonra ortaya atılan iddialar nedeniyle zor günler geçiriyor. Önce Tuzla’daki evinde bir başkasıylayken eşi tarafından yakalandığı söylenen Sunal, yaptığı açıklamalara rağmen dedikoduların kesilmemesi üzerine isyan etti. Genç oyuncu, “Benim nasıl bir açıklama yapmam gerekiyor artık, bilmiyorum. Böyle şeyler yaşanmadığına kimi, nasıl inandıracağımı şaşırdım” dedi ve ekledi: “Böyle saçma, böyle kırıcı haberlerin yazılması hem beni hem de ailemi üzdü. Biz boşanma kararı almışız, boşanmak için mahkemeye gidiyoruz, evet... Ama herkes ayrılabilir. Bu tarz çirkin yakıştırmalar hoş değil.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin