resim yok
28 Kasım 2011 - 00:00

 

Meme kanseri ameliyatı sonrası kemoterapi tedavisine devam eden ve bu nedenle başrolünü oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisinin çekimlerine ara veren ünlü oyuncu Vahide Gördüm, önceki akşam kızı Alize'yle birlikte Astoria Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
 
Mağazaları dolaşarak bolca alışveriş yapan Vahide Gördüm, daha sonra kızıyla birlikte sinemaya girerek 'Dedemin İnsanları' filmini izledi.
 
"Ailemle güzel vakit geçiriyorum"
Oldukça neşeli olduğu gözlenen Gördüm, ayaküstü basın mensupların sorularını da yanıtladı. Vahide Gördüm, "İnsanlar benim için gözyaşı döküyorlarmış. Hiç kimse merak etmesin ben gayet iyiyim. Moralim yerinde en kısa zamanda da bu rahatsızlığı aşacağım. Onun dışında herşey güzel gidiyor. Ailemle birlikte çok güzel vakit geçiriyorum" dedi 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin