Kiraz Mevsimi'nin Ayaz'ını yakından tanıyalım!

''Fiziğim değil işim konuşulsun...''

resim yok
12 Aralık 2014 - 09:41
Röportaj

''Fiziğim değil işim konuşulsun...''

'Kiraz Mevsimi' dizisiyle yıldızı parlayan Serkan Çayoğlu: ''Görsellik de önemli ancak işimin konuşulması beni mutlu eder.''


Türkiye'nin son jönlerinden Serkan Çayoğlu, şimdilerde dünya çapında tanınan bir yıldız olmanın hayallerini kuruyor. ''Bu meslekte kendini geliştirmek, şımarmamak, disiplinli olmak çok önemli'' diyen Çayoğlu ile; hedeflerini, Almanya'dan İstanbul'a uzanan hikayesini ve özel hayatını konuştuk.

Sizi 'Kiraz Mevsimi' dizisiyle tanıdık. Öncesinde neler yapıyordunuz?

Almanya'da doğup büyüdüm. Üniversiteyi bitirir bitirmez de Türkiye'ye geldim.

Oyunculuk maceranız ne zaman başladı?

Üniversitede başladı. Birkaç arkadaş kendi aramızda tiyatro kulübü kurmuştuk. Karakterler yaratıp, sahneliyorduk. Türkiye'ye geldiğimde de bu konu üzerine yoğunlaştım, dersler almaya başladım. Şimdi haftanın beş günü setteyim ve set en iyi okul bence.

Oyunculukta hiç hayal kırıklığına uğradınız mı?

İlla ki oluyor. Çünkü bazen elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ama cevap olumsuz olabiliyor. Güzel günlerim de oldu, zor günlerim de ama bunları yaşamak gerekiyor ki, bugünün değerini bilesiniz. O yüzden kendini geliştirmek, şımarmamak, disiplinli olmak çok önemli.

 

FAVORİLERİ

* En son okuduğu kitap: Satranç

* En son izlediği film: The Cut

* En son aldığı albüm: İnce Saz, Geçsin Günler

* Şu sıra en sevdiği şarkı: Duman’dan Melankoli[reklam]

SOKAKTA BOYNUMA ATLIYORLAR

Sizi İtalyanlar'a  benzetenler var...

Evet, Almanya'daki arkadaşlarım da İspanyollar'a, İtalyanlar'a benzetiyor ama ben Türk erkeği olarak anılmaktan mutluyum. Türkiye'den de çok yakışıklı çıkıyor.  

Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?

Kendimle barışığım. Tabii ki dönem dönem yorgunluktan, çok çalışmaktan kendine bakamıyorsun ama boş günlerimde toparlıyorum.

Şu an hayatınızda biri var mı?

Yok.

Nasıl kadınları çekici buluyorsunuz peki?

Şöyle olsun, böyle olsun dediğim bir şey yok. Biriyle karşılaşırsın, hiç umulmadık bir şeyinden hoşlanırsın ve onu seversin... Bir anda olur...

 

ARTIK iSTANBUL'DA YAŞAMAYA ALIŞTIM

İstanbul'da yaşamaya alışabildiniz mi?

Çocukluğumdan beri her yaz üç-dört haftalığına Türkiye'ye gelirdik. Ailem de Türk kültürünü hiç unutturmadı, dolayısıyla alışmak zor olmadı. Tabii ki Almanya'da düzen var, insanlar çok disiplinli. Ancak çabuk uyum sağladım. Ailem hâlâ Almanya'da. Bir ikiz kardeşim var, o da evlendi...

Sizin planlarınız arasında evlilik var mı?

Bana göre erken ama herkesin kendi tercihi tabii. Ben şu an düşünmüyorum, işim öncelikli. Oyunculukta güzel yerlere gelmek istiyorum.

 

 

SERKAN ÇAYOĞLU HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin