resim yok
30 Ocak 2012 - 00:00

Kavak Yelleri dizisiyle yıldızı parlayan Aslı Enver ile son dizisi Küçük Sırlar ile başarısını sürdüren Birkan Sokullu’nun yaklaşık 1 senelik ilişkisinin bittiği ortaya çıktı.

 
Aslı Enver, geçen yaz Sokullu’yu Çınarcık’ta anneannesi ile tanıştırıp evliliğe ilk adımını atmıştı. Ancak ikilinin arasında yaşanan kıskançlık krizini aşamadığı için ayrılık kararı aldığı öğrenildi. İddiaya göre çift, Enver’in telefonuna erkek arkadaşlarından gelen mesaj yüzünden tartışmaya başladı. Birkan Sokullu, sevgilisine gelen mesajlardan rahatsız oldu ve sık sık bu yüzden kavga çıkartmaya başladı. Dizileri final yaptıktan sonra İspanya’ya beraber tatile giden çift, 1 ay sonra İstanbul’a döndüler ve yollarını ayırma kararı aldılar. Enver, şu günlerde “Sleepers” filminden yola çıkılarak çekilen Show TV’nin yeni dizisi Suskunlar'da Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya ile başrol oynuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin