resim yok
23 Şubat 2009 - 00:00

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un iki milyon dolar bütçe ile Safranbolu'da çektiği yeni filmi 'Kıskanmak'ta rol alan Nergis Öztürk makyajla çirkinleştirildi.. 'Masumiyet', 'Üçüncü Sayfa', 'Yazgı', 'İtiraf' gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Zeki Demirkubuz, Sırrı Örik'in romanından uyarladığı 'Kıskanmak' adlı son filminin çekimlerini tamamladı. Demirkubuz'un "Yine insan doğasıyla ilgileniyorum. Tema ve mesele olarak diğer filmlerimden farkı yok" dediği 'Kıskanmak'ın başrollerini Serhat Tutumluer, Berrak Tüzünataç, Nergis Öztürk, Bora Cengiz, Hatice Aslan paylaşıyor. Demirkubuz'un iki milyon dolara mal olan filmi uygun bir ev bulunamadığı için Safranbolu'da çekildi. Safranbolu'da film için bir ev inşa edilirken, dönem kostümlerinin tamamı da özel tasarım olarak diktirildi. Zonguldak maden işçilerinin sahnesinde 1930'lu yılların maden işçilerinin özel kostümleri hazırlatıldı. Filmin makyajları da en az kostümleri kadar iddialı. 'Barda' filmi ve 'Hatırla Sevgili' dizisindeki performansıyla dikkat çeken Nergis Öztürk, bu filmde makyajla iki saatte, hastalıklı ve solgun görünen 'Çirkin Seniha'ya dönüştürüldü. Filmin 100 kopya ile önümüzdeki sonbaharda vizyona girmesi hedefleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin