Kıvanç Tatlıtuğ: Birbirimize sımsıkı sarılalım!

Son dönemde Show Tv'de ekrana gelmesi planlanan Aile dizisiyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, depremden sonra duygusal bir paylaşımda bulundu.

Gülcan Tarımoğlu
15 Şubat 2023 - 15:08
Magazin

Geçtiğimiz hafta merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğmuştu. Bu süre zarfında herkes depremzeler için seferber olmuştu. Ünlü isimlerden de depremzeler için destek gelmişti.

23-02/15/foivb7yx0aet8uj.jpg

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmiş ve geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yapmıştı.

"Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı" diyen Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için AHBAP’a bir bağışta daha bulundu. Oyuncu bu sefer de 950 bin TL daha bağışta bulundu. Twitter'dan açıklama yapan Haluk Levent, oyuncuya teşekkür etti. Oyuncu geçen hafta da 200 bin TL bağış yapmış, lojistik destek sağlamıştı.

23-02/15/untitled-1.jpg

Bu yardımlarının ardından sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Kıvanç Tatlıtuğ, "Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?" diyerek duygularını sevenleriyle paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin