Kıvanç Tatlıtuğ kimlere meydan okudu?

Ünlülerden ALS hastalarına destek...

resim yok
21 Ağustos 2014 - 11:38
Magazin

Ünlülerden ALS hastalarına destek...

Kıvanç Tatlıtuğ da meydan okudu!

ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan kampanyaya ünlü isimlerden destek gelmeye devam ediyor.


Tüm dünyada ALS hastalığına dikkat çekilmek ve bağış toplamak için yapılan buzlu su kampanyasına Türkiye'deki ünlülerden de destek geldi.

 

TÜRKİYE'DEN DESTEK YAĞIYOR

ALS hastalığına dikkat çekip bütçe oluşturmak için tüm dünyada başlatılan buzlu su kampanyasına kısa sürede Türkiye’den birçok ünlü isim destek verdi. Sosyal medyada #ALSIceBucketChallenge etiketiyle tüm dünyada aynı anda başlayan kampanyada ünlü isimler kafalarından aşağıya buzlu su dökerek, birbirlerine meydan okudu.

Dünya çapında Bill Gates, Mark Zuckerberg gibi isimlerin de destek verdiği kampanyaya Türkiye'den de birçok ünlü isim katıldı. Ünlü isimler gün boyu birbirlerine meydan okuyarak, kafalarından aşağıya buzlu su döktükleri videoları sosyal medya hesaplarında paylaşarak, farkındalık yarattı.

 

1000 LİRA BAĞIŞLIYORLAR

Türkiye'den kampanyaya Seranay Aktaş, Hülya Avşar, Şahan Gökbakar, Burcu Esmersoy, Arda Turan, Demet Akalın, Galatarasaylı Sneijder, Kıvanç Tatlıtuğ, Hidayet Türkoğlu, Burak Yılmaz, Tolgahan Sayışman, Gökhan Keser gibi isimler katıldı.[reklam]

KAMPANYAYA GÖRE...

Kampanyaya göre, meydan okuma davetini alan kişi 24 saat içinde başından aşağı bir kova buzlu su döküp üç kişiye meydan okuyor. Eğer dökmezse 1000 lira bağışta bulunuyor.

 

KIVANÇ TATLITUĞ DA KAMPANYADA

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, ALS hastalığına dikkat çekmek için buzlu suyu döküp Kıvanç Tatlıtuğ'a meydan okumuştu.  

Kıvanç Tatlıtuğ, Sneijder'in meydan okumasını kabul etti ve o da kafasından  buzlu su dökerek Farah Zeynep Abdullah, Ece Yörenç ve Kerem Çatay'a meydan okudu.

 

İŞTE O ANLAR

 

KIVANÇ TATLITUĞ BU KEZ OTEL YAPTIRIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin