Kıvanç Tatlıtuğ, Kırım Türkü oluyor!

Kuzey Güney'in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 12:53
Magazin

Kuzey Güney'in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün kendisi gibi oyuncu adaşı Kıvanç Kasabalı ile Etiler Günaydın Steak House'de yemek yedi.

Mekanda beş saate yakın bir süre kalan ikiliden dışarıya ilk çıkan Kıvanç Kasabalı olurken, ‘Çocuk ne zaman doğuyor?’ sorusuna ''2 ay sonra inşallah'' yanıtını verdi.

Kasabalı’nın hemen ardından Kıvanç Tatlıtuğ mekandan çıktı.

 

''İYİ GİDİYOR''

 

Londra'ya gidip orada uzun bir süre kalacağı konuşulan oyuncu, ‘yeni aşkı Florence Eugune ile ilişkiniz nasıl gidiyor?’ sorusuna ise kafa sallayarak ''İyi gidiyor'' yanıtını verdi.

 

SAKAL VE ŞAPKA


Tatlıtuğ, bırakmış olduğu sakalları ve şapkasıyla dikkat çekti. İkili daha sonra taksiye binerek mekandan uzaklaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in 'Kurt Seyt&Shura' romanından uyarlanan dizide başrolü üstleniyor.

 

KIRIM TÜRKÜ OLACAK!

 

Yakışıklı oyuncu, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul’a sürüklenen hayatları konu alan dizide bir Kırım Türkü'nü oynayacak.

Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak.

Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.

 

ZAM

 

Tatlıtuğ, bu sezon bölüm başına 65 bin lira, Farah Zeynep Abdullah ise 25 bin lira kazanacak.
[reklam]
Tatlıtuğ'un yeni dizisinin uyarlanacağı kitabın tanıtım yazısı ise şöyle:

Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor. 1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine, Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber polkaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız.

Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu Bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı.

Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıtılar.

Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçeklikle aktarıldığı bir roman, "Kurt Seyt ve Shura."

 

 

ÜNLÜ OYUNCULAR YENİ SEZONDA BÖLÜM BAŞINA NE KADAR KAZANACAK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin