resim yok
17 Nisan 2013 - 00:00

Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna Kıvanç Tatlıtuğ da katılacak mı?

 

Sarı Selim'i canlandıracak mı?

Sezon sonunda final yapacak olan Kuzey Güney dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, Sarı Selim'i canlandıracak adaylar arasında favori olarak sosyal ağlarda ön plana çıkıyor.

 

Bir kesim görmek istiyor

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları da sosyal mecralarda, yakışıklı oyuncuyu Star TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl'da görmek istedikleri yönünde yorumlar yapıyorlar.

TATLITUĞ'DAN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Bir giyim markasının reklam filmi için düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıtuğ sürpriz bir açıklama yaptı.

Gazetecilerin film ve dizi projeleri ile ilgili soruları cevaplayan Tatlıtuğ, Kuzey Güney dizisinin 10 bölüm sonra sezon finali yapacağını belirtti.

Sinema projelerine ağırlık vereceğinin altını çizen yakışıklı oyuncu, hayranlarını üzecek bir karar aldığını da şu sözlerle açıkladı:
[reklam]
"Çekimler bittikten sonra tatile çıkacağız. Geçen yaz 'Kelebeğin Rüyası'nı çektik. Bu yaz uzun bir tatil yapacağım çünkü bayağı yoruldum. Dizi bittikten sonra 1 - 2 ay tatil yapma fırsatım olacak çünkü önümüzdeki sezon proje almamayı düşünüyorum. Sadece sinema filmi yapmayı düşünüyorum. Onun dışında eğitim için birkaç yurtdışı gezim olacak"

 

Bu açıklamalara bakılırsa Kıvanç Tatlıtuğ'un kafasında önümüzdeki dönem için herhangi bir dizi projesine katılma fikri yok...

 

 

AZRA VE KIVANÇ İLİŞİKİSİ NEREYE GİDECEK? İŞTE DETAYLAR!

 

KUZEY GÜNEY 70. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin