Kıvanç Tatlıtuğ piyano çaldığı videosunu sosyal medyada paylaştı

Türkiye'nin en çok sevilen erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ piyano çaldığı videosunu sosyal medyada paylaştı. Kadın hayranlarından tam not alan Tatlıtuğ, yeni bir projeye mi hazırlanıyor?

Berfu Gürle
22 Aralık 2017 - 14:28
Magazin

Sektöre mankenlik ile adım atan yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ aldığı her oyunculuk projesinin hakkını vermiş ve başarılı bir oyuncu olmuştur. Yer aldığı dizi Kuzey ve Güney'de bağlama çalıp türkü okuyarak hayranlarının beğenisi kazanan Kıvanç Tatlıtuğ piyano çaldığı videosunu sosyal medyada paylaştı.

"Gel bak bir elimde gökyüzü var hala"

Geçtiğimiz gün İnstagram sayfasında paylaştığı video sevenleri tarafından beğeni ile karşılandı. Ünlü sanatçı Feridün Düzağaç'ın Beni Bırakma adlı parçasını çalan Tatlıtuğ, "Gel bak bir elimde gökyüzü var hala..." şarkının sözüyle not düştü. Video 29,756 kez görüntülenirken 7,201 beğeni ve 108 yorum aldı. 

İşte o video...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin