Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğlunu o bebek canlandıracak!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçecek! Peki oğullarını hangi bebek canlandıracak? Kıvanç Tatlıtuğ hangi reklamda oynayacak? Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aynı dizide mi yer alacak? Oğulları reklam filminde yer alacak mı? Başak Dizer kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Pınar Alçiçek
07 Temmuz 2023 - 11:05
Magazin

Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe ile ebeveynlik duygusunu tadan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçecek.

23-07/03/0l2tmt5iskklocbdcagviw.jpg

1,5 yıl sürecek anlaşma kapsamında ilk reklam filmlerini de geçen ay çeken çift, bu reklam filminden toplamda 30 milyon TL kazanç sağlayacağı da öğrenilen bilgiler arasındaydı...

Oğulları Kurt Efe'yi ekrandan uzak tutmaya kararlı olan ünlü ikili, bu reklam filminde bebeklerinin yer almasına izin vermedi. Reklam filminde oğulları Efe'yi canlandıracak Deniz Kaya bebeğin ise Kıvanç Tatlıtuğ'a olan benzerliği dikkat çekti.

23-07/07/whatsapp-image-2023-07-07-at-002809-1-768x1024-2.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin