resim yok
25 Mart 2011 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projeleri için kilo veriyor; Kıvanç Tatlıtuğ 6 kilo verdi

Son olarak Ezel'de "Sekiz" karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesi için kilo veriyor.



Akşam gazetesinin haberine göre, altı kilo verdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Önümüzdeki sezon projeleri için kilo vermem gerekiyordu. Spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Bir de profesyonel olarak basket oynadığım için bilinçli rejim yapabiliyorum. Spora daha fazla ağırlık vererek sağlıklı kilo veriyorum. Tam istediğim kiloya geldiğimde rejim yapmayacağım" dedi.



DİZİ GELİYOR



Yeni bir dizi ve film projesi olduğunu söyleyen oyuncu, "Yaz aylarından önce çekeceğimiz bir film var. Önümüzdeki sezon yine Ay Yapım'la çalışacağız. Dizi yapacağız" diye konuştu.



Tatlıtuğ, yeni filminde bir boksörü canlandıracağı yönündeki iddialara ise açıklama getirdi: "Kerem Çatay'la böyle bir şey konuşmadık. Birkaç proje var, onların arasından seçeceğiz.’’

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin