resim yok
19 Şubat 2014 - 10:51
Magazin

Komşuları kaçırdı!

'Kurt Seyit ve Şura' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, evini boşalttı!

''Ev alma komşu al atasözü'' bu kez Tatlıtuğ için geçerli oldu.

Neden mi? İşte detaylar:

 

BAŞINI DERDE SOKTU!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başı Beylerbeyi'ndeki kiralık evinde verdiği partiler yüzünden derde girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un geçtiğimiz yıl kiralayıp sekiz ay yaşadığı Beylerbeyi’nde tripleks evinde verdiği partiler nedeniyle komşularıyla başı derde girdi.

 

BEŞ BİN LİRAYA KİRALADI

'Ev alma komşu al atasözü' bu kez ünlü oyuncu için geçerli oldu. Tatlıtuğ geçtiğimiz yıl gözlerden uzak olmak için Beylerbeyi'nde Kastelli Villaları'ndaki tripleks evlerden birini beş bin liraya kiraladı.

 

KEYFİ KISA SÜRDÜ!

8 bin 79 metrekare alana kurulu bahçeli siteye doberman cinsi köpeğinin de rahat etmesi için taşınan oyuncunun keyfi bir süre sonra kaçtı.

Bahçesinde ağaçların arasına hamak kurup köpeği Pars için kulübe yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ'un başı evinde verdiği partiler ve gürültü nedeniyle komşularıyla derde girdi.[reklam]

SİTE SAKİNLERİNİN ŞİKAYETİ

Sitede yaşayanlar daha sonra Tatlıtuğ'u evin sahibine;

''Eve gelen gideni belli olmuyor. Sürekli parti veriyorlar artık bıktık'' diyerek şikayet etti.

 

EVİ APAR TOPAR BOŞALTTI

Komşularıyla arasını bir türlü düzeltemeyen oyuncu yaşadıklarının üstüne bir de sitenin önünden geçen ancak daha sonra ıslah edilen dere yatağı nedeniyle evini su basmasıyla çileden çıktı.

Banyodan taşan suların evindeki eşyaları kullanılamaz hale getirmesiyle büyük bir şok yaşayan oyuncu daha sonra ev sahibiyle tartışarak üç katlı 270 metrelik evini boşalttı.

Ev sahibiyle tartışan Kıvanç Tatlıtuğ'un evinden çıkarken ağaçlar arasına kurduğu hamağı ve köpeğinin kulübesini bile almadığı görüldü.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ VE ENGİN AKYÜREK ARASINDA KRİZ ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin