resim yok
12 Mayıs 2013 - 00:00

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, iddialara göre yeni yayın dönemi için şimdiden anlaşmayı yapmış.
 

İddialı bir dizi yolda!


Yeni yayın döneminde “The O.C” isimli gençlik dizisinin yerli uyarlamasını ekrana getirecek olan Ay Yapım, 2014 için de iddialı bir diziye hazırlanıyor.

 

Partneri kim olacak?


Dizi piyasasında yayılan iddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Ocak ayı için şimdiden sözleşen Ay Yapım, yakışıklı oyuncunun partnerini oynaması için Farah Zeynep Abdullah ile görüşüyor.

Abdullah “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinden geçtiğimiz yıl Londra’daki eğitimi için ayrılmıştı.

 

Gerçekleşirse...

Eğer iddialar doğru çıkarsa Abdullah ve Tatlıtuğ “Kelebeğin Rüyası”nın ardından 2. kez aynı projede buluşmuş olacak.

Farah Zeynep Abdullah, Iraklı Türkmen kökenli baba ve bir Türk annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.
[reklam]
Oyunculuk kariyeri

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

2011 Antalya Televizyon Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Kelebeğin Rüyası) ödülleri bulunmaktadır.

 

 

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN KIVANÇ TATLITUĞ'A ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!

 

KUZEY GÜNEY 74. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin