resim yok
13 Haziran 2012 - 00:00

 

Kariyerindeki yükselişini 'Kuzey Güney' dizisiyle sürdüren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bir süredir korumasız dışarı çıkmadığı ortaya çıktı. 'Aşk - ı Memnu'nun ardından yeni dizisi 'Kuzey Güney'le şöhretine şöhret katan Tatlıtuğ, gittiği yerlerde sürekli hayran tacizine uğrayınca ve uzun süre hayranlarının kıskacından kurtulamayınca yapım şirketi Ay Yapım bu konuyla ilgili önlem aldı.
 
9 aydır takipte
Ay Yapım, Tatlıtuğ’un hem çekim yapılan yerlerde, hem de özel hayatında rahat hareket etmesi için bir güvenlik şirketine başvurdu ve Tatlıtuğ’a yakın koruma tutuldu. Tatlıtuğ’un güvenliği için görevlendirilen korumaya bir de araç tahsis edildi. Kalabalık yerlerde Tatlıtuğ’un yanından hiç ayrılmayan koruması, başta gece gezmeleri olmak üzere özel yaşamında da ünlü oyuncuyu gittiği yerlerde aracıyla bir gölge gibi takip ediyor. Yakında Yılmaz Erdoğan’ın sinema filminde rol almaya hazırlanan Tatlıtuğ, 9 ay önce tutulduğu öğrenilen korumasıyla son olarak Türk Telekom Arena’da düzenlenen Madonna konserine gitti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin