resim yok
19 Nisan 2011 - 00:00

Tatlıtuğ, “İdil Fırat’la yeniden birlikte misiniz?” sorusunu ‘bir öyle, bir böyle’ yanıtladı

 

Etiler’de önceki akşam bir kafede dört saat geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, mekandaki mevcu-diyetinin bir saatini yan masadaki kadınlarla bol esprili sohbete ayırdı.
 

Mekandan çıkarken gazetecileri yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, sır gibi sakladığı yeni dizisinde nasıl bir rol oynayacağının henüz belli olmadığını söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ, ”Önümüzdeki sezon başlayacağız. Bunu açıklamam şu an mümkün değil” dedi. 
 

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu’yla sinema filmi konusundaki bir soruyu, “Sinema projeleriyle ilgili gelişmeleri daha sonra açıklayacağım. Başka proje-lerle ilgili zamanı gelince göreceksiniz” diye yanıtladı.
 

KıvançTatlıtuğ, “İdil Fırat’la yeniden birlikte misiniz?” sorusunaysa şaşırarak şu yanıtı verdi: “Olabilir, neden olmasın. Biz hepimiz oyuncuyuz.” 
 

Sorunun yeniden sorulması üze-rine Tatlıtuğ, “Aaa... İyi akşamlar. Size şöyle bir şey söyleyeyim, benim kimseyle birlikteliğim yok” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin