resim yok
22 Temmuz 2014 - 17:25
Magazin

Kızılelma dizisi devam edecek mi?

TRT yönetimi Osman Sınav'ın MİT dizisi Kızılelma için açıklama yaptı...

 

Kızılelma dizisinden devam kararı!

TRT1 ekranlarının istihbarat dizisi, ekranlara gelmeye devam edecek.

 

işte detaylar:

 

SÖYLENTİLERLE SEZON FİNALİ YAPMIŞTI

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın, senaristliğini Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği; başrollerini Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat ve Erdal Cindoruk'un paylaştığı TRT1'in istihbarat dizisi Kızılelma, başladığı günden 5 ay sonra bazı söylentileri de beraberinde getirerek son bulmuştu.

 

VE TRT'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde dizinin IŞİD terör örgütü tehdidi nedeniyle bitirildiği ve yeni sezonda yayınlanmayacağı yönünde çıkan haberlere TRT'den açıklama geldi.

 

İŞTE O AÇIKLAMANIN DETAYLARI

Kızılelma dizisinin yeni sezonda devam edeceğini duyuran TRT yönetimi konuya şu şekilde açıklık getirdi:[reklam]

''TRT 1 kanalımızda yayınlanmakta olan 'Kızılelma' adlı dizimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Yapımcı firma 'Sinegrag' ile yeni yayın döneminde projenin daha etkili yapılması için çok sayıda toplantı gerçekleştirilmiştir.

Kanalımız söz konusu işin devamı için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmektedir. Basında yer alan haberler kasıtlı ve gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuyouna saygıyla duyurulur.''

 

NE ZAMAN DÖNECEK?

Dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

 

 

'KIZILELMA'NIN MURAD ALTAY'INDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin