Kızılelma'nın kötü adamı Hasan Yalnızoğlu ile çok özel!

Oyuncu, dansçı, sporcu ve manken Hasan Yalnızoğlu, yaşadığı tecrübeleri 'Öğrenilmiş Duygular' isimli bir kitapta topladı.

resim yok
23 Ekim 2014 - 10:09
Röportaj

''Alkol almam sevgi ile sarhoş olurum...''

'Öğrenilmiş Duygular' adlı kitabında başarısının sırlarını anlatan oyuncu Hasan Yalnızoğlu: ''Hiç sigara ve alkol kullanmadım. Sevdiğim bir ortamda şımarır ve sevgi ile sarhoş olurum.''


Oyuncu, dansçı, sporcu ve manken Hasan Yalnızoğlu, yaşadığı tecrübeleri 'Öğrenilmiş Duygular' isimli bir kitapta topladı.

Yalnızoğlu ile kitabını ve yeni projelerini konuştuk...

Kitap projesi nasıl doğdu?

'Survivor'dayken çok düşünme fırsatım oldu. O esnada da bu kitap ortaya çıktı. Yaşadığım tecrübeleri doğru hamlelerle anlatabilirsem, çevreme ışık tutacağımı düşündüm. Olumsuzluklardan değil de, daha çok pozitif şeylerden bahsettim.

'Öğrenilmiş Duygular' adlı kitabınızda neleri kaleme aldınız?

'Survivor'dan, mankenlikten, danstan, ailemden, neyi, nasıl başardığımdan ve sabırdan bahsettim.

Sizin başarılarınızdaki en büyük sır neydi?

Benim hayatımda birtakım kırılma noktaları var. Önüme gelen fırsatları değerlendirdim ve doğru hamleler yaptım. Ama beni başarıya götüren en önemli şey, farkındalığımdır. Başarıya giden yolda önce konuyu tanımlamak, hedefi belirlemek, hedefe ne kadar yakın ve uzak olduğunu bilmek önemli.[reklam]

Bundan sonra kitap yazmaya devam edecek misiniz?

Bu kitap, bir ihtiyaçtan kaynaklandı. İnsanların yoğun sorularından dolayı böyle bir kitap yazdım. Belki ilerleyen dönemde yeterince bilgi elde edersem, insanlarla paylaşmak isterim. Ama şu anda bilmediğim şeyleri paylaşacağım diye bir derdim yok. Ayrıca yazar olduğumu da iddia etmem, Yaşar Kemal'ler varken, ben yazar sıfatıyla konuşursam gerçek yazarlara ayıp etmiş olurum.

Bir komedi filminde rol almak ister misiniz?

Tabii ki komik bir karakteri canlandırmak isterim. Zira komik ve eğlenceli biriyim. Ben aslında çok sevdiğim insanların yanında şımaran, sevgi ile sarhoş olan biriyim. Hayatım boyunca sigara ve alkol kullanmadım. Ama sevdiğim bir ortamda şımarır ve sevgi ile sarhoş olup sarhoş gibi davranırım; rol kabiliyetim var. Bir film ya da bir müzikalde rol almayı da isterim.

 

BEN KÖTÜ BİRİ DEĞİLİM SADECE ROL YAPIYORUM

TRT 1'de yayınlanan 'Kızılelma' dizisinde kötü karakteri canlandırdınız...

Evet, yetimhanede büyümüş ve ilk cinayetini 12 yaşında işlemiş bir tetikçiyi canlandırdım.

Fiziğinizden dolayı genelde dövüşçü ya da sert karakterleri oynuyorsunuz... Bundan rahatsız mısınız?

Hayır, rahatsız değilim. Seviliyor olmak en önemli şey. Dizilerde sadece rol yapıyorum. Ben kötü bir adam değilim. Halka çok yakınım, kalbimden geçenleri konuşuyorum.

 

 

'KIZILELMA' EKRANLARA VEDA EDİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin