Kızılelma'nın Murad'ı Furkan Palalı diziyi anlattı!

Osman Sınav'ın yönettiği, TRT 1'de .Çarşamba günleri yayınlanan 'Kızılelma' dizisi, Türk istihbarat teşkilatı MİT'in bilinmeyen yüzünü anlatıyor.

resim yok
14 Mart 2014 - 11:17
Röportaj

'Kızılelma' dizisinde bir MİT ajanını canlandıran Furkan Palalı: ''Çocukken 'Deli Yürek'i izlerdim ve "Keşke bir kahramanlık hikayesinde ben de oynasam" derdim. Bu, çocukluk hayalimdi.''

Osman Sınav'ın yönettiği, TRT 1'de Çarşamba günleri yayınlanan 'Kızılelma' dizisi, Türk istihbarat teşkilatı MİT'in bilinmeyen yüzünü anlatıyor.

 

Furkan Palalı ise dizide 'Murad Altay' isimli bir ajanı canlandırıyor.

 

2011 Best Model of Turkey birincisi olan Palalı soruları yanıtladı...

Osman Sınav'la nasıl bir araya geldiniz?


Çocukken 'Deli Yürek'i izliyordum ve onun bir projesinde yer almak, çocukluk hayalimdi. "Keşke bir kahramanlık hikayesi yapsa da ben oynasam" demiştim. Osman Abi, bana hikayeyi anlattığında da hem gurur duydum, hem de heyecanlandım. Bir MİT ajanını oynamak ve bunun daha önce bir emsalinin olmaması beni heyecanlandırdı.

 

HEYECANIM TETİKLENDİ

Peki korktunuz mu hiç?


Korku değil ama heyecanım tetiklendi. Daha önce yapılmamış bir şeyi yapmak tabii ki büyük bir sorumluluk getiriyor. Ama ilkler hep özeldir ve bunu sunmanın da bir keyfi vardır. Hep 'James Bond'lar, 'Jack Ryan'lar, 'Indiana Jones'lar izlendi; bizim neden bir Türk ajanımız olmasın? Neden bir 'Murad Altay' olmasın? Birkaç ülkeyi kapsayan bir operasyonu neden bir Türk durdurmasın?

Peki rolünüze nasıl hazırlandınız; MİT'le ilgili bir araştırma yaptınız mı?


Evet. Biz bu konunun ciddiyetinin farkındayız zaten. Hazırlık sürecinde MİT ve ajanların hayatıyla ilgili araştırmalar yaptım. Bir ajanın fit olması gerektiğini düşündüğüm için spor yapmayı da sürdürdüm.

Bir ajanı canlandırmanın nasıl bir sorumluluğu var?


Devlet adına bir şey yapma, MİT'i temsil etme görevi… Devlet için çalışıyorsunuz sonuçta; bundan daha onurlu bir görev olur mu?[reklam]

Peki MİT mensupları dizinizi nasıl buldu acaba?


Biz 'Murad'ın MİT'e hazırlık sahnelerini, Ankara MİT binasında çektik. MİT'te çalışanlardan çok güzel eleştiriler aldık. Diziyi keyifle izliyorlarmış.

'Murad Altay'ın size benzeyen yanları var mı?


Samimi olması, kendime benzettiğim bir özelliği. Seyirci ilk başta 'Murad'ı ukala bulmuş olabilir ama yaptığı işler hep içten. Ben de dolambaçlı yolları sevmem. Sevdiğim insanlara içten ve samimi davranırım. Belki öfkesi de benziyordur bana. Ben de haksızlığa uğradığımda öfkeleniyorum. Ama 'Murad', asosyal bir adam. Ben işim gereği de ondan farklıyım.

 

AİLEM BENİ ÇOK ELEŞTİRİR

Aileniz sizi izliyor mu?

İzliyorlar ve benimle gurur duyuyorlar. Bazen de ciddi anlamda eleştirirler beni. Abim ''Sen olmasaydın da bu diziyi izlerdik'' dedi.

 

Aksiyon sahnelerinde dublör kullanıyor musunuz?

 

Takip sahnelerinin hiçbirinde dublör kullanmadım. Fakat yüksek riskli sahnelerde kullanıyorum tabii ki.

 

 

'KIZILELMA' EKİBİ BİR ARAYA GELİNCE NELER OLDU? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin