resim yok
07 Nisan 2012 - 00:00

 

Hayim Sadioğlu’nun ihanete uğradığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı Özge Özberk, iddiaları reddetti, “Kocamı hâlâ seviyorum” dedi.
 
Hakkında kötü konuşmam    
 
Boşanalım diye konuşuyorduk ama ortada kesin bir şey yoktu. Birden bu iddiaları gazetede okudum, şaşırdım. Neden öyle söylediğini inanın ben de bilmiyorum. Hırsla yapılmış bir şey olduğunu düşünüyor, şaşkınlıkla izliyorum. Kızgın olsam da kocam hakkında kötü tek bir şey söylemem ama...
 
 
 
Yuvam dağılsın istemem
 
Beni en fazla kıran “çocuğuna bakmıyor” sözleri oldu. Ben ağır dizi setlerini, İstanbul dışındaki oyunları bile kabul etmiyorum çocuğuma zaman ayırmak için... Bunu söylemesi beni çok yaraladı. Yine de her şeyin eskisi gibi olması için elimden geleni yapacağım. Ben kocamı hâlâ seviyorum. Kim yuvasının dağılmasını ister? Hele ortada bebeğimiz varken...                   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin