Kocamın Ailesi'nde şok ayrılık!

Kocamın Ailesi'nde şok ayrılık!

resim yok
30 Eylül 2014 - 13:31
Magazin

Selen Seyven 'Kocamın Ailesi'nden ayrıldı mı?

Sevilen diziye bir şok daha!


Perşembe akşamı FOX TV'de ekranlara gelen ve başrollerini Selen Seyven, Gökhan Alkan, Seray Kaya, Genco Özak ve Denizhan Kınacıgil’in paylaştığı Kocamın Ailesi dizisinde şok bir ayrılık yaşandı!

 

SÜRPRİZ GELİŞME!

Dizinin başrol oyuncusu Selen Seyven'in canlandırdığı Yonca karakteri, dizinin bu haftaki bölümünde ameliyattan çıkamayarak ölecek.

 

AYRILIĞIN ALTINDA YATAN NEDEN...

Bu şok ayrılığın senaryo gereği mi, yoksa anlaşmazlıklardan dolayı mı yaşandığı şuan için bilinmiyor.

 

ÖNCEKİ İDDİA...

Dizide Tarık karakterine hayat veren Gökhan Alkan'ın yapımcıyla tartışma yaşadıkları ve bu sebeple diziden ayrıldığı da iddia edilmişti.[reklam]

'Kocamın Ailesi' Perşembe 19.45'te FOX'ta!

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Kocasını seven ailesine katlanır...

Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesi... Birbirine düşkün, yeni evli, modern bir çift; Tarık ve Yonca...

Peki birbirinden çok farklı bu iki aile komşu olursa ve Tarık'ın aslında kaybolan o çocuk olduğu ortaya çıkarsa ne olur? Tabi ki tam bir komedi olur.

 

 

'KOCAMIN AİLESİ' 13. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin