resim yok
01 Eylül 2007 - 00:00

Star TV'nin geçen sezonki en yüksek reytingli dizilerinden "Köprü"nün yapımcısı Ata Türkoğlu, eylülde başlayacak yeni yayın döneminde de zirvede olabilmek için yaz tatilini dizinin kadrosuna 10 yeni karakter katıp, bir o kadar da oyuncu transfer ederek geçirdi. Merhum Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamından kesitleri ekrana taşıyan dizinin kadrosuna kimler mi katıldı? - Dizide örgütün başı "Ali Maruf"u oynaması için Tolga Evren... - Yüzbaşı "Akın Zeybek"i canlandıracak olan Korel Cezayirli... - "Ali Maruf"un sağ kolu Ethem'i oynayacak Arif Pişkin... - Örgütün şehirdeki kolu "Meryem" olarak kamera karşısına geçecek Ebru Evren... - "Ali Maruf"un dağ kadrosundaki kolu "Beşir" rolüyle Suat Karausta... - "Ali Maruf"un şehirdeki kolu "Beyto"yu oynayacak Yaman Tarcan... - Yeni alay komutanı "Albay Atıf" tiplemesiyle Mehmet Cememüler... - "Ali Maruf"un annesi "Zehra" olarak Emine Şansumar... - Köprü inşaatı için müthiş bir bağış yapan yörenin zengini "Mehmet Kahyaoğlu"nu oynaması amacıyla Yusuf Ekşi... - "Ali Maruf"un terk ettiği eşi "Sırma" rolüyle Elvin Beşikçioğlu... Bu arada Elvin Beşikçioğlu'nun "Köprü"nün başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatrocu eşi olduğunu hatırlatmakta yarar var. Zaten zengin bir kadroya sahip diziye, bir o kadar daha oyuncu katmak hiç kuşkusuz ki "Köprü"ye güç katacaktır. Ama bu bir o kadar daha yeni bir maliyet demek. Koliba Film'in sahibi Ata Türkoğlu'nun bir bildiği vardır elbet... Köprü 17 Eylül Pazartesi akşamı Star'da başlıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin