Kördüğüm Erken Final Yapabilir!

Fox TV'de yayınlanan Kördüğüm'ün yeterince ilgi görmediği gerekçesiyle önümüzdeki haftalarda erken final yapabileceği iddia edildi. Detaylar haberimizde!

İrem Karadayı
09 Ekim 2016 - 16:07
Magazin

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin Naz'ın üstlendiği Kördüğüm, geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlamıştı. Fox TV'de yayınlanan dizi yeni yayın döneminde yoluna devam etse de beklenen ilgiyi görmedi. Sezona kötü bir başlangıç yapan Kördüğüm geçen hafta reyting sıralamasında totalde 20. sırada yer aldı. Yeni sezonda izleyiciler tarafından yeterince tercih edilmemesi dizinin önümüzdeki günlerde kanal tarafından sonlandırılacağı iddialarını beraberinde getirdi.

16-10/09/kordugun-erken-final.jpg

Kördüğüm, 4-5 Bölüm Sonra Final Yapabilir

Yeni yayın döneminde yeteri kadar ilgi görmeyen Kördüğüm adlı dizinin önümüzdeki günlerde Fox TV tarafından sonlandırılacağı konuşuluyor. İddiaya göre dizi 4-5 hafta daha bu kötü performansını sürdürürse erken final yapmak durumunda kalacak.

Resmi Açıklama Yapılmadı

Geçtiğimiz sezon reyting sonuçlarında iyi bir performans gösterse de bu sezon beklentilerin altında kalan Kördüğüm'ün erken final yapacağı iddiaları henüz Fox TV tarafından resmi olarak yanıtlanmadı. Kanalın yakın zamanda tartışmalara nokta koyması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin