resim yok
01 Ağustos 2012 - 00:00

 

Kötü Yol dizisi 1. bölümü ile çok ses getirdi. Hem özenli çalışılmış bir dönem dizi olması, hem de çok başarılı bir cast çalışmasının ortaya çıkmış olması dizinin izlenebilirliği açısından en büyük etkenlerden biri.
 
Dizide zengin bir adamın gözü dışarda karısını canlandıran Nursel Köse, oyunculuğu ile göz dolduruyor. Dizide canlandırdığı Bedia karakterinin ne denli vamp ve hırs sahibi olduğunu görüyoruz. Kocasını aldatmayı ve hatta öldürmeyi bile rahatlıkla göze alan böyle bir karakteri, keskin hatlarla işaretlemek ve canlandırmak öyle her oyuncunun harcı değil. o yüzden Bedia karakteri için Nursel Köse çok yerinde bir karar olmuş. Son olarak Al Yazmalım dizisinde izlediğimiz Nursel Köse, Kötü Yol’un Kötü Bedia’sı olarak bu sezon adından sıkça söz ettirecek görünüyor…
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin